Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Νετζήπογλου: «Ο Άρης θέλει και πρέπει να βρίσκεται στα πλέι οφ»

Νετζήπογλου: «Ο Άρης θέλει και πρέπει να βρίσκεται στα πλέι οφ»

Ο Άρης δοκιμάζεται αύριο (28/4, 20:00) στο «Ανδρέας Παπαδόπουλος» απέναντι στο Περιστέρι για την τελευταία στροφή της Stoiximan Basket League.

Με δηλώσεις του μέσα από το προσωπικό του blog στον ΕΣΑΚΕ ο Όμηρος Νετζήπογλου τόνισε την ανάγκη του Άρη να μείνει προσηλωμένος στον στόχο του που δεν είναι άλλος από τη νίκη, ώστε να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για πρόκριση στα πλέι οφ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του νεαρού γκαρντ:



«Καλησπέρα σας. Πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος, πετύχαμε μια σημαντική νίκη στην έδρα μας επί του Ιωνικού, η οποία έδιωξε οριστικά το άγχος, που υπήρχε στις τάξεις της ομάδας και πλέον έχουμε πιθανότητες να είμαστε στην πρώτη οκτάδα, που θα συνεχίσει στα πλέι οφς. Ο Άρης θέλει και πρέπει να είναι στα πλέι οφς κι αυτός είναι ο στόχος μας.

Αντίπαλός μας, την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Basket League, είναι το Περιστέρι στην Αθήνα. Πρόκειται για μια ομάδα, η οποία διαθέτει αρκετούς έμπειρους παίκτες, τρέχει πολύ καλά στο transition κι έχει καλούς spot up σουτέρ.

Εμείς πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στο πλάνο του προπονητή και να εφαρμόσουμε όλα όσα έχουμε δουλέψει στις προπονήσεις. Να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα και να δώσουμε το 100% για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες, που μας αναλογούν για τη νίκη».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*