Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Να ξεκινήσει από τη 2η αγωνιστική εξετάζει η Λαμία

Να ξεκινήσει από τη 2η αγωνιστική εξετάζει η Λαμία

Το ενδεχόμενο να ξεκινήσει από τη δεύτερη αγωνιστική του επόμενου πρωταθλήματος εξετάζουν στη Λαμία, όπως άλλωστε αποκάλυψε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου κατά τη διάρκεια της πρώτης προπόνησης της ομάδας για την νέα σεζόν.

Συγκεκριμένα, υπάρχει η σκέψη η ομάδα της Φθιώτιδας να παίξει από τη δεύτερη αγωνιστική (στις 27/8), αφού υπήρξε η αντίστοιχη καθυστέρηση στην διεξαγωγή των αγώνων μπαράζ με τη Βέροια που ήταν από την Super League 2.

«Να ευχηθούμε καλή αρχή και καλή χρονιά. Να είναι μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς για τους παίκτες μας και να έχουμε στο τέλος της σεζόν τα αποτελέσματα που θέλουμε. Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε. Να έχουμε όλοι μια καλή χρονιά», ανέφερε αρχικά ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας.

«Είναι κάτι που έχουμε στο μυαλό μας. Ξεκινήσαμε αργά λόγω των αγώνων μπαράζ. Θα το συζητήσουμε και με τον προπονητή, θα δούμε και πότε θα γίνουν τα φιλικά μας και θα αποφασίσουμε. Είναι πάντως κάτι που έχουν ζητήσει κι άλλες ομάδες και είναι δίκαιο να το ζητήσουμε και να το πάρουμε. Θα το σκεφτούμε και θα δούμε», είπε για το θέμα της παράτασης.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*