Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / «Ναι, ο Ολυμπιακός θέλει Τζούτζακ»

«Ναι, ο Ολυμπιακός θέλει Τζούτζακ»

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον 29χρονο Ούγγρο εξτρέμ Μπάλαζ Τζούτζακ επιβεβαίωσε ο ατζέντης του μιλώντας σε ιστοσελίδα της χώρας.

Φαίνεται πως τα περί Ολυμπιακού και Μπάλαζ Τζούτζακ δεν είναι απλώς φήμες. Ο μάνατζερ του Ούγγρου εξτρέμ, Γιόζεφ Βοροσμπαράνι, μιλώντας στη «Nemzeti» επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για τον 29χρονο εξτρέμ, που ανήκει στην τουρκική Μπούρσασπορ.

«Η ελληνική ομάδα ενδιαφέρεται για τον Τζούτζακ. Υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες, από Ιταλία και Γερμανία επίσης. Προτεραιότητά του είναι να μείνει στην Ευρώπη και μετά να πάει σε αραβική χώρα. Έκανε καλό Euro και πλέον με ηρεμία εξετάζουμε κάθε πιθανότητα. Όλα είναι πιθανά, από τη στιγμή που έχει συμβόλαιο με την Μπούρσασπορ. Θα ήταν καλό αν φύγει να βρει ομάδα το συντομότερο, αλλά δεν ανησυχούμε», ανέφερε.

Όσο για το ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ελλάδας; «Η προοπτική του Ολυμπιακού θα ήταν πολύ καλή από όλες τις απόψεις. Είναι ένας σύλλογος με πρεστίζ στην Ευρώπη, που διεκδικεί το πρωτάθλημα και παίζει σε διεθνείς διοργανώσεις», τόνισε.

Ο Τζούτζακ έχει περάσει από Ντέμπρετσεν (2004-2008), Αϊντχόφεν (2008-2011), Ανζί (2011-2012), Ντιναμό Μόσχας (2012-2015) και φέτος είχε με την Μπούρσασπορ 26 συμμετοχές και 4 γκολ. Από το 2007 είναι στέλεχος της εθνικής Ουγγαρίας μετρώντας σε 82 εμφανίσεις 20 τέρματα.

πηγή : sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*