Home / Tennis / Ναδάλ: «Πονούσα όταν προσπαθούσα να πάρω ανάσα»

Ναδάλ: «Πονούσα όταν προσπαθούσα να πάρω ανάσα»

Με έντονους πόνους, που του προκαλούσαν δυσκολίες στην αναπνοή, αγωνίστηκε στον τελικό του Indian Wells ο Ράφα Ναδάλ, όπως δήλωσε μετά την ήττα από τον Τέιλορ Φριτζ.

«Πονούσα. Έχω δυσκολία στην αναπνοή. Δεν ξέρω εάν είναι στο ύψος των πλευρών. Οταν αναπνέω, όταν κινούμαι, είναι σαν μια βελόνα που την πατάς. Και δεν είναι μόνο ο πόνος, επηρεάζει την αναπνοή μου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο 35χρονος Ισπανός στην συνέντευξη Τύπου και πρόσθεσε:

«Άρχισε χθες το βράδυ, όταν τελείωσε ο ημιτελικός με τον Αλκαράθ και συνεχίσθηκε σήμερα. Όταν προσπαθώ να αναπνεύσω, είναι επώδυνο και είναι πολύ άβολο. Είναι προφανές ότι δεν μπόρεσα να κάνω κανονικά πράγματα σήμερα. Προσπάθησα, αλλά έχασα από έναν σπουδαίο παίκτη. Έκανα το καλύτερό μου. Αλλά δεν ήταν η ημέρα μου. Συμβαίνει. Ήταν δύσκολο να παίξω έναν τέτοιο τελικό. Προσπάθησα μέχρι το τέλος. Είμαι λυπημένος γιατί πραγματικά, δεν μπορούσα να παλέψω. Και όταν αυτό συμβαίνει σε έναν τελικό, είναι πολύ άσχημο. Οι τελευταίοι δύο μήνες ήταν απίστευτοι, αξέχαστοι. Απολαμβάνω πράγματα που δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να ξαναζήσω. Αλλά τώρα είναι η ώρα να προσπαθήσω να λύσω αυτό το πρόβλημα το συντομότερο δυνατό. Ελπίζω να είμαι έτοιμος σύντομα. Αυτό που με ανησυχεί, είναι τι θα συμβεί, τι πρέπει να κάνω για να συνέλθω και πόσο καιρό θα πάρει».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*