Home / Άλλα Σπόρ / Νίκησε ξανά τον ΠΑΟΚ και προκρίθηκε πανηγυρικά στους τελικούς της Handball Premier η ΑΕΚ!

Νίκησε ξανά τον ΠΑΟΚ και προκρίθηκε πανηγυρικά στους τελικούς της Handball Premier η ΑΕΚ!

Επιβλήθηκε ξανά του ΠΑΟΚ και προκρίθηκε στους τελικούς της Handball Premier η ΑΕΚ!

Ούσα ανώτερη καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, η Ένωση «πάτησε γκάζι» μετά το 7-7 και έφτασε το υπέρ της προβάδισμα μέχρι και τη διαφορά των 7 γκολ (18-11), πριν αντέξει στην τελική αντεπίθεση των γηπεδούχων για να πάρει τη νίκη με 26-23 και να κάνει το 2-0 στη σειρά της ημιτελικής φάσης.

Πλέον, η ΑΕΚ περιμένει να μάθει ποια ομάδα πάρει την πρόκριση από το ζευγάρι του Ολυμπιακού με τη Δράμα, για να αποτελέσει το τελευταίο της εμπόδιο στη μάχη για την κατάκτηση του φετινού τίτλου! Ο πρώτος τελικός είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 3 Ιουνίου και ο πρωταθλητής θα κριθεί στις τρεις νίκες.

Αμφίρροπη η αναμέτρηση στο ξεκίνημά της, με την ΑΕΚ να βρίσκει τα πατήματά της και να ανεβάζει σταδιακά ρυθμό, φτιάχνοντας για πρώτη φορά διαφορά τριών γκολ (11-8) και επιβάλλοντας τον ρυθμό της μέχρι και το υπέρ της 17-10.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ βρήκε αντίδραση και με αντεπίθεση διαρκείας αάσκησε πίεση στην ΑΕΚ, μειώνοντας μέχρι το 18-21 και 22-25, όμως οι παίκτες της Ένωσης διατήρησαν το καθαρό τους μυαλό στα τελευταία λεπτά του ημιτελικού, πανηγυρίζοντας τη νίκη με το τελικό 26-23 και παίρνοντας την πρόκριση στους τελικούς!

Περισσότερα σε λίγο…

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*