Home / Ολυμπιακοί Αγώνες 2020 / Νέντοβιτς: «Δεν θα είμαι στο Προολυμπιακό»

Νέντοβιτς: «Δεν θα είμαι στο Προολυμπιακό»

Εκτός μάχης για το Προολυμπιακό τέθηκε ο Νεμάνια Νέντοβιτς.

Ο Σέρβος γκαρντ του Παναθηναϊκού, ο οποίος έμεινε αρκετό καιρό στα… πιτς στη φετινή σεζόν λόγω τραυματισμών και κορωνοϊού δεν θα είναι ετοιμοπόλεμος για το μίνι πρωτάθλημα που οδηγεί στο Τόκιο.

Το γεγονός έκανε γνωστό ο 30χρονος άσος με δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της παρουσίας του σε τηλεοπτική εκπομπή του «Arena Sport».

«Ήμουνα σε συνεχείς επαφές με τον Ιγκόρ Κοκόσκοφ και τους γιατρούς. Τους εξήγησα πως είχε η κατάσταση από τον Απρίλιο ως τον Μάιο.

Έκτοτε δεν προπονήθηκα… Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Πλέον η κατάσταση μου είναι καλύτερη όμως πρέπει να ξεκουραστώ. Δεν μπορώ να προπονηθώ
», ανέφερε αρχικά, αλλά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να βρεθεί στο Τόκιο. Αν και εφόσον προκριθεί η Σερβία στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Όταν ανακάμψω τελείως, θα πρέπει να επιστρέψω σιγά-σιγά. Πρέπει να αντιμετωπίσω το πρόβλημα στον καρπό μου, αυτό είναι ένα άλλο θέμα. Έχουμε συμφωνήσει να μην αγωνιστώ στο Προολυμπιακό τουρνουά για λόγους υγείας, θα δούμε τι θα γίνει με τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αν δηλαδή θα είμαι έτοιμος. Ο κόουτς Κοκόσκοφ γνωρίζει την ποιότητά μου» πρόσθεσε ο Νέντοβιτς.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*