Home / Άλλα Σπόρ / Νάπολη Πατρών: Έφτασε εκεί που δεν μπορεί και συνεχίζει ακόμα παραπέρα

Νάπολη Πατρών: Έφτασε εκεί που δεν μπορεί και συνεχίζει ακόμα παραπέρα

Η Νάπολη Πατρών « έφτασε εκεί που δεν μπορεί», λέει το μότο της ομάδας. Οι Πατρινοί αφού πρώτα προκρίθηκαν από δύο διαφορετικούς ομίλους ως πρώτοι και με το απόλυτο «6 στα 6», ηττήθηκαν στον τελικό του Eurowinners Challenge από το φαβορί, την Ισραηλινή Rosch Haayin, στην διαδικασία των πέναλτι. Πλέον συνεχίζει σε αγώνες κατάταξης για το Eurowinners Cup. Σήμερα (10/6) στις 21:00 θα αντιμετωπίσει τη Sporting Lisbon.

Στα της αναμέτρησης, το πρώτο δωδεκάλεπτο τελείωσε με τους Ισραηλινούς μπροστά στο σκορ με 1-0. Στο δεύτερο οι Πατρινοί κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1, αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι την λήξη της κανονικής διάρκειας αλλά και της παράτασης. Στη διαδικασία των πέναλτι η Νάπολη είχε την ευκαιρία να κλέψει δύο φορές το παιχνίδι, αλλά η τύχη της γύρισε την πλάτη. Τύχη που χαμογέλασε στη Rosch Haayin που επικράτησε με σκορ 7-6.

Για να φτάσει ως εκεί έπρεπε να κερδίσει κατά σειρά τις Belenenses, Alfarim, Vion Zlate Moravce, ώστε να προκριθεί ως πρώτη στον όμιλο, στους δύο νέους ομίλους από τέσσερις ομάδες, που σχηματίστηκαν μετά. Εκεί έκανε πάλι το «3 στα 3», νικώντας τις GRUP, Sesibra και Varzim για να οδηγηθεί στον τελικό.

Νάπολη Πατρών: Έφτασε εκεί που δεν μπορεί και συνεχίζει

Η νικήτρια Rosch Haayin πέρα από το κύπελλο του Eurowinners Challenge, συνεχίζει και στους «8» του Eurowinners Cup, ενώ η Νάπολη θα παίξει για τις θέσεις κατάταξης 9-12.

Νάπολη Πατρών: Έφτασε εκεί που δεν μπορεί και συνεχίζει

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*