Home / sport-fm.gr ΘΕΜΑ / Μόρις, Βύντρα… Μάγκνουσον: Τρίτος στόπερ του Παναθηναϊκού την τελευταία 15ετία με γκολ από φάουλ!

Μόρις, Βύντρα… Μάγκνουσον: Τρίτος στόπερ του Παναθηναϊκού την τελευταία 15ετία με γκολ από φάουλ!

Με εντυπωσιακό τρόπο σκόραρε για πρώτη φορά με την πράσινη φανέλα ο Χόρντουρ Μάγκνουσον!

Ο Ισλανδός στόπερ του «τριφυλλιού» έστειλε με απευθείας εκτέλεση φάουλ την μπάλα στα δίχτυα του Ανδρέα Γιαννιώτη, κάνοντας το τελικό 2-0 απέναντι στον Ατρόμητο.

Ο 29χρονος, λοιπόν, γίνεται ο τρίτος κεντρικός αμυντικός που βρίσκει δίχτυα με τον συγκεκριμένο τρόπο τα τελευταία 15 χρόνια θυμίζοντας…Νασίφ Μόρις και Λουκά Βύντρα.

«Απόδραση» από τη Φυλή


Πέρασαν 16 χρόνια από την ημέρα που ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε τον Θρασύβουλο στη Φυλή για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα του Βίκτορ Μουνιόθ, έφτασε τη σεζόν 2006-07 μέχρι και τον τελικό της διοργάνωσης, χάνοντας το τρόπαιο από τη Λάρισα του Γιώργου Δώνη με σκορ 2-1 στο Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου.

Ωστόσο, για να φτάσει μέχρι εκεί χρειάστηκε η συμβολή του Νασίφ Μόρις. Ο Νοτιοαφρικανός, στο 42ο λεπτό του αγώνα με τον Θρασύβουλο, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με υπέροχη εκτέλεση φάουλ, κάνοντας το 0-1 και χαρίζοντας την πρόκριση στο «τριφύλλι».

Αυτό ήταν και το τελευταίο γκολ του Νασίφ Μόρις με την πράσινη φανέλα, μετά από εκείνα απέναντι στη Βίσλα Κρακοβίας για τα προκριματικά του Champions League της σεζόν 2005-06, σε ματς όπου ο Παναθηναϊκός επικράτησε 4-1 και στη βαριά ήττα με 5-1 από τη Βέρντερ στη Βρέμη την ίδια σεζόν.


Η… οβίδα του Βύντρα


Έχοντας ήδη συμπληρώσει 8 χρόνια στον Παναθηναϊκό, ο Λουκάς Βύντρα κατάφερε να πετύχει με εντυπωσιακό τρόπο το τελευταίο του γκολ με την πράσινη φανέλα. Ο Έλληνας στόπερ στην αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής της Super League απέναντι στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, με μια… οβίδα στο 28ο λεπτό της αναμέτρησης έκανε το 0-2 για την ομάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Νίκου Γιαννακόπουλου.

Ήταν το 14ο γκολ του Βύντρα στη θητεία του στον Παναθηναϊκό, σε ένα ματς που έληξε με σκορ 2-1 για τους «πράσινους». Για την ιστορία, το πρώτο γκολ πέτυχε ο Αντώνης Πετρόπουλος στο 24′, ενώ ο Ντούνης ήταν αυτός που μείωσε για τους «κυανέρυθρους» στο 78ο λεπτό.

Επιμέλεια: Γιώργος Ζαχαρίου

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*