Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Μπρούμα: «Μέσα από τους αγώνες να συνεχίσουν να έρχονται τα αποτελέσματα»

Μπρούμα: «Μέσα από τους αγώνες να συνεχίσουν να έρχονται τα αποτελέσματα»

Ο εξτρέμ του Ολυμπιακού, Μπρούμα, μίλησε για τα καλά αποτελέσματα που έχει η ομάδα του Πειραιά, καθώς επίσης και για τον πανηγυρισμό που κάνει με τον Κώστα Φορτούνη, τον οποίο… δουλεύουν στις προπονήσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του παίκτη στην κάμερα της Nova:

Το ματς στην Τρίπολη: «Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, που η ομάδα συνεχίζει στα παιχνίδια κερδίζοντας του τρεις βαθμούς. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος, νιώθω πάρα πολύ καλά. Μου αρέσει που τα πράγματα πηγαίνουν καλά. Θέλω να συνεχίσω να δουλεύω. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Να συνεχίσουμε τη δουλειά μας. Να είμαστε όλοι καλά και μέσα από τους αγώνες να συνεχίσουν να έρχονται τα αποτελέσματα.

Νομίζω πως μας δίνει κίνητρο για να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Τα πράγματα πηγαίνουν καλά και ως ομάδα, γενικότερα, δουλεύουμε πάρα πολύ καλά. Και νομίζω πως για αυτό πηγαίνουν καλά τα πράγματα για εμάς».

Το γκολ του και ο πανηγυρισμός με Φορτούνη: «Ο πανηγυρισμός στο γκολ είναι ένα αστείο, το οποίο κάνουμε. Είναι κάτι που δουλεύουμε στις προπονήσεις και είμαι πολύ χαρούμενος, που μπήκε αυτό το γκολ. Και ο πανηγυρισμός (με τον Φορτούνη) δεν είναι τίποτα παραπάνω, από ένα αστείο».

Τον Παναιτωλικό: «Πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ναι όντως, είναι ένα ταξίδι ακόμα, το οποίο αποτελεί μέρος της δουλειάς μας και πρέπει να πάμε προετοιμασμένοι για να κερδίσουμε και αυτό το παιχνίδι».

Την ερώτηση του… Σεμέδο για τον κορυφαίο παίκτη της ομάδας: «Δεν υπάρχει ένας ‘καλύτερος παίκτης’ στην ομάδα (θέλοντας να δείξει πόσο καλό είναι το ρόστερ)».

Διαβάστε ακόμα:

Πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση σε οπαδούς του Ολυμπιακού που υποδέχτηκαν την αποστολή στο Παναιτώλιο

Το σερί του ο Ολυμπιακός

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*