Home / Stoiximan Super League / Μπούσης: «Ελπίζω η επόμενη δημοτική αρχή να σταθεί δίπλα στον ΟΦΗ και όχι απέναντι του»

Μπούσης: «Ελπίζω η επόμενη δημοτική αρχή να σταθεί δίπλα στον ΟΦΗ και όχι απέναντι του»

Τη δυσαρέσκειά του για τη δημοτική αρχή του Ηρακλείου εξέφρασε μέσω ανάρτησής του ο Μιχάλης Μπούσης.

Ο ιδιοκτήτης του ΟΦΗ ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως η πρώτη φάση της ανακατασκευής του προπονητικού κέντρου της ομάδας ολοκληρώθηκε, χωρίς να έχουν γίνει όσα είχαν αρχικά σχεδιαστεί, καθώς δεν υπάρχουν έξι γήπεδα. Ακόμη, τόνισε πως ελπίζει ότι η επόμενη δημοτική αρχή της πόλης θα σταθεί δίπλα στον σύλλογο, και όχι απέναντί του.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Μετά από τέσσερα χρόνια, ολοκληρώσαμε την Α’ φάση της ανακατασκευής του προπονητικού μας κέντρου με την αρωγή του περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να το ολοκληρώσουμε όπως αρχικά είχαμε σχεδιάσει, με τη δημιουργία έξι γηπέδων, επειδή ο Δήμος Ηρακλείου και ο Δήμαρχος Βασίλης Λαμπρινός, κωλυσιεργούν.

Είναι λυπηρό το ότι έχουμε διαθέσιμη γη δίπλα στο ΒΑΚ -η οποία παραμένει ανεκμετάλλευτη- και μας εμποδίζουν να την αξιοποιήσουμε για να μεγαλώσουμε κι άλλο. Η ανάπτυξη του συλλόγου και της ομάδας ξεκινά από τις εγκαταστάσεις της. Ελπίζω πως η επόμενη δημοτική αρχή, θα κατανοήσει το όραμά μου για τον ΟΦΗ και θα σταθεί δίπλα στον ΟΦΗ και όχι απέναντι του».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*