Home / Μπάσκετ / Euroleague / Μποχωρίδης στον bwinΣΠΟΡ FM: «Θέλουμε μια καλύτερη πορεία στην Ευρωλίγκα»

Μποχωρίδης στον bwinΣΠΟΡ FM: «Θέλουμε μια καλύτερη πορεία στην Ευρωλίγκα»

Μια καλύτερη πορεία στην Ευρωλίγκα, πέρα φυσικά από τη διατήρηση των κεκτημένων στην Ελλάδα, έθεσε ως στόχο για τη νέα σεζόν ο Λευτέρης Μποχωρίδης μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 από τη Media Day του Παναθηναϊκού. Χαρακτήρισε προπονητή υψηλού επιπέδου τον Δημήτρη Πρίφτη, μίλησε για τη σημασία της άμυνας και σχολίασε τις αποχωρήσεις των Χεζόνια-Μήτογλου, όπως και τις ανανεώσεις των Παπαπέτρου-Νέντοβιτς.

Αναλυτικά, ο Λευτέρης Μποχωρίδης μίλησε στον Γιώργο Πετρίδη για:

-τι περιμένει από τον Παναθηναϊκό τη νέα σεζόν: «Πρέπει να κάνουμε μια νέα προσπάθεια φέτος. Πέρσι πήραμε το νταμπλ, αλλά θέλαμε μια καλύτερη πορεία στην Ευρώπη. Αυτό είναι ο στόχος φέτος. Πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι για το Σούπερ Καπ και την Ευρωλίγκα. Μέσα από την άμυνά μας θα μπορέσουμε να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε μέσα στο γήπεδο».

-τις δύο αλλαγές προπονητών πέρσι: «Είναι μια δύσκολη θέση, δεν είναι μόνο περσινό το φαινόμενο. Τα τελευταία δέκα χρόνια έχουν αλλάξει πολλοί προπονητές. Και οι δύο προπονητές για μένα ήταν εξαιρετικοί, τόσο σαν άνθρωποι όσο και μέσα στο γήπεδο. Δεν οφείλεται μόνο σε αυτόν που έφυγε ο κόουτς Βόβορας. Οι παίκτες παίζουν, αλλά ο προπονητής είναι αυτός που φεύγει πιο εύκολα σε αυτές τις περιπτώσεις. Εκτιμώ και τον ίδιο, αλλά και τον κύριο Κάτας πάρα πολύ».

-τον Δημήτρη Πρίφτη: «Στον Άρη δεν είχα τον κόουτς Πρίφτη, αλλά έχω ακούσει αρκετά. Άξιζε την ευκαιρία, όπως έχει δείξει με το έργο του ως τώρα είναι προπονητής τέτοιου επιπέδου. Θέλει να παίρνει από τους παίκτες το 100% κι εμείς θέλουμε να το κάνουμε για να διεκδικήσουμε τους στόχους μας».

-τις αποχωρήσεις Χεζόνια και Μήτογλου: Όταν αλλάζουν οι παίκτες αλλάζει και η φιλοσοφία. Κάθε προπονητής αναπροσαρμόζει τα πλάνα του. Είναι πολύ καλό που έμειναν ο Παπαπέτρου και ο Νέντοβιτς. Είναι δύσκολο να κρατήσεις παίκτες επιπέδου όπως ο Χεζόνια και ο Μήτογλου. Όσοι μείναμε εδώ και όσοι ήρθαν θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*