Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Μπουονανότε: “Κόλο Κόλο; Προφανώς και θα μου άρεσε”

Μπουονανότε: “Κόλο Κόλο; Προφανώς και θα μου άρεσε”

Ο άσος της ΑΕΚ, Ντιέγκο Μπουονανότε, μίλησε σε ΜΜΕ της Χιλής για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Κόλο Κόλο, υποστηρίζοντας πως θα του άρεσε η προοπτική να φορέσει τη φανέλα της “ποπουλάρ”.

Εδώ και ημέρες έχει κυκλοφορήσει σε ΜΜΕ της Χιλής το ενδιαφέρον της ομάδας της χώρας, Κόλο Κόλο, να εντάξει στο δυναμικό της τον 27χρονο Αργεντινό άσο της ΑΕΚ, Ντιέγκο Μπουονανότε. Και η προοπτική της “ποπουλάρ” δεν αφήνει ασυγκίνητο τον “Ενάνο”. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ίδιος, η εν λόγω προοπτική τον γοητεύει.

“Πάντα μου άρεσε το ποδόσφαιρο της Χιλής, βλέπω πολύ ποδόσφαιρο ειδικά στη Νότιο Αμερική. Ξέρω πολύ την Κόλο Κόλο, ξέρω την ιστορία, ότι είναι ένα τόσο μεγάλο κλαμπ. Είναι πολύ όμορφο που ένα τόσο σημαντικό κλαμπ, θέλει να με κλείσει. Προς το παρόν, τα πάντα είναι στα χέρια του ατζέντη μου, είναι αυτός που είναι επιφορτισμένος με αυτό, με εάν αυτό προχωρήσει αλλά προφανώς είναι κάτι που με γοητεύει γιατί είναι ένα μεγάλο κλαμπ. Είναι προφανές ότι θα μου άρεσε να γίνει”, υποστήριξε ο Ντιέγκο Μπουονανότε.

 Πηγή : sport24.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*