Home / Μπάσκετ / Euroleague / Μπερτομέου: «Διατηρήσαμε την ακεραιότητα της Euroleague»

Μπερτομέου: «Διατηρήσαμε την ακεραιότητα της Euroleague»

Ικανοποιημένος από τον τρόπο που η Ευρωλίγκα… άντεξε στις προκλήσεις και δυσκολίες της σεζόν που ολοκληρώνεται σε ως επί το πλείστον άδεια γήπεδα λόγω κορωνοϊού δήλωσε ο Τζόρντι Μπερτομέου. Με επιστολή στους φιλάθλους ο CEO της διοργάνωσης εκφράζει τις ευχαριστίες του σε ομάδες και χορηγούς, ενώ εύχεται επιστροφή του κόσμου στις κερκίδες.

Συγκεκριμένα, ο Τζόρντι Μπερτομέου αναφέρει:

«Για επτά μήνες, βιώσαμε την πιο ανταγωνιστική σεζόν στην ιστορία, με παιχνίδια – θρίλερ, ιστορικές εμφανίσεις και άγχος μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Μας έλειψε, όμως πολύ η υποστήριξη των φιλάθλων σε όλα τα γήπεδα.

Ξέραμε, ήδη πως η σεζόν θα ήταν δύσκολη, μετά την ακύρωση της περσινής χρονιάς και λόγω των δύσκολων στιγμών στην καθημερινότητά μας. Μπορούμε, όμως να πούμε με υπερηφάνεια πως πετύχαμε τον μεγάλο στόχο μας, που ήταν να διατηρήσουμε την ακεραιότητα της διοργάνωσης δημιουργώντας μία αξέχαστη σεζόν για όλους εσάς.

Θα ήθελα να σταθώ στον ρόλο των συλλόγων, των παικτών, των προπονητών και των διαιτητών κατά τη διάρκεια αυτής της παράξενης σεζόν. Έκαναν τεράστια προσπάθεια για να ξεπεράσουν τις δυσκολίες που προέκυψαν από την πανδημία, ακολουθώντας τις οδηγίες της Λίγκας και των κυβερνήσεων. Προσφέρω την αμέριστη ευγνωμοσύνη μου σε όλους αυτούς.

Είμαι σίγουρος ότι η Αναντολού Εφές, η Αρμάνι Μιλάνο, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η Μπαρτσελόνα θα προσφέρουν το ιδανικό τελευταίο “ κεφάλαιο” σε μία εξαιρετική χρονιά.

Θα ήθελα επίσης να υπογραμμίσω την υποστήριξη που λάβαμε από τους χορηγούς μας. Ακόμη και σε αυτές τις δύσκολες εποχές, οι αριθμοί ανεβαίνουν, όπως επίσης και η εμπιστοσύνη στο πρότζεκτ μας.

Ελπίζω να απολαύσετε το φάιναλ φορ και εύχομαι να σας δούμε ξανά στα γήπεδα από τη νέα χρονιά. Σας ευχαριστώ».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*