Home / Χωρίς κατηγορία / Μπα: «Δεν μπορούσα παρά να δεχτώ την πρόταση του Ολυμπιακού»
Δεν μπορούσε να αρνηθεί την πρόταση του Ολυμπιακού, όπως τόνισε ο Αλγκασίμ Μπα στις πρώτες του δηλώσεις όντας παίκτης των Πειραιωτών.

Μπα: «Δεν μπορούσα παρά να δεχτώ την πρόταση του Ολυμπιακού»

Τις πρώτες του δηλώσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού πραγματοποίησε ο Αλγκασίμ Μπα.

Το νέο απόκτημα των «ερυθρολεύκων» μίλησε στο κανάλι του κλαμπ στο youtube, τονίζοντας ότι δεν μπορούσε παρά να δεχτεί την πρόταση των Πειραιωτών. Ταυτόχρονα, χαρακτήρισε τον Μαντί Καμάρα ως παράδειγμα για όλους τους συμπατριώτες του στη Γουινέα.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Αλγκασίμ Μπα:



«Δεν μπορούσα παρά να δεχτώ την πρόταση του Ολυμπιακού. Είναι ένας τεράστιος σύλλογος. Δεν μπορεί κανείς να αρνηθεί την πρόταση για να βρεθεί εδώ. Όταν σε καλεί ένας σύλλογος σαν τον Ολυμπιακό, απλά έρχεσαι. Αυτό, λοιπόν, έκανα και εγώ. Και είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ.

Ο Μαντί είναι παράδειγμα για όλους μας στη Γουινέα. Δεν έχουμε το ίδιο προφίλ και τους ίδιους στόχους μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Εγώ είμαι επιθετικός και φιλοδοξώ να σκοράρω. Υπάρχουν στόχοι προσωπικοί και ομαδικοί και βρίσκομαι εδώ για να τους υλοποιήσω.

Θα είναι πολύ όμορφο να τα καταφέρω, όπως ο Μαντί και θα είναι καταπληκτικό να καταφέρω να τον ξεπεράσω. Το γνώριζα πριν έρθω, όπως και όλος ο κόσμος το ξέρει.

Μιλάω για το πάθος του κόσμου του Ολυμπιακού. Μέχρι τώρα είναι μεγάλη ευχαρίστηση. Δέχομαι πάρα πολλά μηνύματα υποστήριξης και αυτό με κάνει ευτυχισμένο. Θα κάνω τα πάντα για να τιμήσω τη φανέλα και να βοηθήσω τον Ολυμπιακό».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*