Home / Μπάσκετ / NBA / Μπακς: Με κόσμο τα εντός έδρας ματς!

Μπακς: Με κόσμο τα εντός έδρας ματς!

Τις πόρτες του γηπέδου τους στους φιλάθλους ανοίγουν και οι Μπακς!

Ύστερα από τη σχετική άδεια που πήραν από την υγειονομική υπηρεσία του Μιλγουόκι, τα «ελάφια» ανακοίνωσαν πως από εδώ και στο εξής τα ματς στο «Fiserv Forum» θα γίνονται με την παρουσία του κόσμου στις κερκίδες. Σε πρώτη φάση, οι Μπακς θα έχουν διαθέσιμο το 10% της χωρητικότητας του γηπέδου, που αντιστοιχεί σε περίπου 1.800 φιλάθλους.

Ωστόσο, στον συγκεκριμένο αριθμό θα φτάσουν προοδευτικά. Το μέτρο με την παρουσία του κόσμου στις εξέδρες θα ξεκινήσει από το ματς της Τρίτης (16/2) κόντρα στους Ράπτορς. Στο γήπεδο θα βρίσκονται 250 φίλαθλοι και θα είναι συγγενείς των παικτών και κάποιοι με προσκλήσεις.

Στο επόμενο ματς με την ομάδα του Τορόντο την Πέμπτη (18/2) θα είναι στο γήπεδο 500 άτομα και στο μεθεπόμενο της Παρασκευής (19/2) με τους Θάντερ, ο αριθμός θα αυξηθεί στους 750.

Εφόσον, όλα πάνε καλά, τότε την ερχόμενη Δευτέρα (22/2) στην αναμέτρηση με τους Κινγκς, στις κερκίδες του «Fiserv Forum» θα είναι το 10% της χωρητικότητας του γηπέδου, δηλαδή περίπου 1.800 φίλαθλοι.

Αυτό, όσον αφορά την ολοκλήρωση του πρώτου μισού της σεζόν. Στο δεύτερο, οι Μπακς ευελπιστούν να λάβουν την έγκριση για το επόμενο μεγάλο σχέδιό τους, το οποίο αφορά την αξιοποίηση του 25% της χωρητικότητας του γηπέδου τους.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*