Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΠΑΟΚ / Μπαίνει… επιθετικά στο 2016

Μπαίνει… επιθετικά στο 2016

Να ανακατέψει την… τράπουλα στο πρώτο επίσημο ματς του ΠΑΟΚ κόντρα στην Skoda Ξάνθη σκοπεύει ο Ιγκόρ Τούντορ, ετοιμάζοντας φουλ επιθετικό σχήμα. Υπολογίζει και σε Τσίμιροτ.

Το αγαπημένο του σύστημα με τους τρεις αμυντικούς αναμένεται να εγκαταλείψει ο Ιγκόρ Τούντορ στο πρώτο ματς του ΠΑΟΚ στο 2016, το οποίο είναι στην Ξάνθη την Κυριακή (3/1, 17:15) σε μια έδρα που παραδοσιακά δυσκολεύεται ο «Δικέφαλος του Βορρά».

Πέρυσι, είχε ηττηθεί με 4-2 τέσσερις ημέρες μετά το «διπλό» στο Καραϊσκακη και από εκεί που ήταν έτοιμος να ξεφύγει επτά βαθμούς από τον Ολυμπιακό που είχε έρθει 2-2 με τον ΠΑΣ στο Φάληρο, η διαφορά μειώθηκε στους τέσσερις βαθμούς.

Αν τελικά εφαρμόσει τα όσα σχεδιάζει ο Κροάτης τεχνικός, θα είναι από τις λίγες φορές μέσα στη σεζόν που θα ‘χει αφήσει στην άκρη το σχηματισμό που συνήθως χρησιμοποιεί.

Ο 38χρονος τεχνικός έχει στο μυαλό του να παίξει και με Μπερμπάτοφ και με Αθανασιάδη και με Μακ από την αρχή και αυτό που φαίνεται ότι «παίζεται» στην παρούσα φάση είναι το αν θα επιλέξει 4-4-2 ή 4-3-3, αλλά με τους φορ περιοχής στην ενδεκάδα, μάλλον θα καταλήξει στο πρώτο.

Ο Μελισσάς πρόκειται να προτιμηθεί για τη θέση κάτω από τα δοκάρια, καθώς άφησε καλές εντυπώσεις με την απόδοση του στο δεύτερο μέρος του ματς με τον Πλατανιά. Λέοβατς αριστερά, Σκόνδρας δεξιά, Μαλεζάς με Τζαβέλλα ή Βίτορ είναι οι πιθανοί στην άμυνα. Στα χαφ θα είναι ο Τζιόλης που δεν έχασε ματς στο πρώτο μισό της σεζόν στο πρωτάθλημα.

Ο Τσίμιροτ, ο οποίος δεν προπονήθηκε την Πέμπτη λόγω ίωσης, προπονείται κανονικά πλέον και υπολογίζεται από τον Τούντορ που τον πιστεύει πολύ και δεν αποκλείεται να τον χρησιμοποιήσει από την αρχή. Θέση για το κέντρο διεκδικούν και οι Κάτσε, Σάμπο, Πέλκας και Γκολάσα. Αλλά πολλά θα εξαρτηθούν από το σχήμα που θα επιλέξει ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

http://www.sport-fm.gr/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*