Home / Ποδόσφαιρο / Champions League / Μουρίνιο: «Θα ήθελα ο Σίλβα και ο Ολυμπιακός να συνεχίσουν στη διοργάνωση»

Μουρίνιο: «Θα ήθελα ο Σίλβα και ο Ολυμπιακός να συνεχίσουν στη διοργάνωση»

Αθήνα
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται ένα «βήμα» από την πρόκριση του στους «16» του Champions League, αφού στις 9 Δεκεμβρίου υποδέχεται την Άρσεναλ και με νίκη, ισοπαλία, αλλά και ήττα με 0-1 και 1-2 παίρνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Έτσι λοιπόν, εκτός από τους οπαδούς του, άλλα και αυτούς που αντιπαθούν την Άρσεναλ, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ακόμα έναν υποστηρικτή. Ο λόγος για τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος όταν ρωτήθηκε για αυτό το θέμα απάντησε πως θα ήθελε να προκριθεί ο Ολυμπιακός.

Όπως δήλωσε ο Μάρκο Σίλβα είναι φίλος του και θα ήθελε να τον δει να προκρίνεται.

Επίσης παρά το γεγονός πως δεν ανέφερε κάτι, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως προπονητής της Άρσεναλ είναι ο Αρσέν Βενγκέρ με τον βρίσκεται σε κόντρα εδώ και αρκετό καιρό.

«Βρίσκονται (σ.σ. η Άρσεναλ) σε ένα γκρουπ όπου ένας νεαρός φίλος μου, ο Μάρκο Σίλβα, είναι τεχνικός του Ολυμπιακού. Θα ήταν φανταστικό για την καριέρα του μικρού να περάσει στην επόμενη φάση, επομένως πρέπει να είμαι ειλικρινής και να πω ότι θα ήθελα ο Σίλβα και ο Ολυμπιακός να συνεχίσουν στη διοργάνωση», είπε χαρακτηριστικά.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*