Home / Άλλα Σπόρ / Μουρίκης: «Τώρα θα ασχοληθούμε με το Final 8 του Τσάμπιονς Λιγκ»

Μουρίκης: «Τώρα θα ασχοληθούμε με το Final 8 του Τσάμπιονς Λιγκ»

Ο Κώστας Μουρίκης τόνισε πως ο Ολυμπιακός μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α1 πόλο ανδρών θα επικεντρωθεί στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ στο τέλος του μήνα.

Αναλυτικά: «Τελειώνει η χρονιά στην Ελλάδα όπως πρέπει, με 3-0. Σίγουρα, δεν ξεκινήσαμε όπως θέλαμε, δεχτήκαμε τέσσερα γκολ, αλλά μετά βελτιώσαμε την άμυνά μας, βρήκαμε τις λύσεις και νικήσαμε. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα, έχουμε μπροστά τον βασικό μας στόχο, το Final-8 του Champions League».

Ο Κώστας Γενηδουνιάς τόνισε πως: «Ένα πολύ σημαντικό, ιστορικό πρωτάθλημα για τον σύλλογό μας. Το 300ό τρόπαιο στα πέντε ομαδικά αθλήματα. Κάθε τρόπαιο είναι ξεχωριστό. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, πήραμε το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και τώρα έχουμε μπροστά μας την Ευρώπη. Έχουμε δύο βδομάδες να συγκεντρωθούμε για το Final-8.

Πέρυσι, είχαμε πολλές ατυχίες, δεν βρεθήκαμε στο Βελιγράδι, φέτος θα είμαστε. Πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε αυτές τις δύο βδομάδες, αλλά κι όταν φτάσουμε εκεί».

Τέλος, ο Γιώργος Δερβίσης τόνισε πως: «Συγχαρητήρια σε όλους. Σήμερα, μπήκαμε νωθρά και η Βουλιαγμένη το εκμεταλλεύτηκε και προηγήθηκε με 4-0. Όμως, δείξαμε τι σημαίνει Ολυμπιακός, δείξαμε χαρακτήρα και πήραμε το πρωτάθλημα για άλλη μια φορά. Οι 300 τίτλοι δείχνουν πόσο μεγάλος είναι ο Ολυμπιακός, είναι κάτι μοναδικό. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, που τόσα χρόνια πρωταγωνιστεί και πετυχαίνει αυτά τα μεγάλα επιτεύγματα».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*