Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Μοναδικό αποτέλεσμα η νίκη για τον Παναθηναϊκό

Μοναδικό αποτέλεσμα η νίκη για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός των αρκετών προβλημάτων αντιμετωπίζει σήμερα στις 19:30 τον Πλατανιά στα Χανιά με στόχο να κάνει ποδαρικό με το δεξί στο 2017, ώστε να διατηρήσει την επαφή του με την κορυφή, αλλά και για να μην πέσει από τη δεύτερη θέση στην τρίτη.

Πρώτη για το «τριφύλλι» στο νέο έτος, αλλά και πρώτη για τον Δημήτρη Κουρμπέλη με την πράσινη φανέλα. Ο 23χρονος μεσοαμυντικός είναι στην αποστολή της νέας του ομάδας για πρώτη φορά και αναμένεται να μπει κατευθείαν στα… βαθιά, κάνοντας ντεμπούτο και στη βασική ενδεκάδα, όπως έχει φανεί εδώ και αρκετές ημέρες.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος. Στην άμυνα θα είναι από τα αριστερά προς τα δεξιά οι Χουλτ, Τελάντερ, Κουτρουμπής και Μέστο. Ρέις και Κουρμπέλης θα είναι στον άξονα, ο Λουντ θα έχει οργανωτικό ρόλο, ο Βιγιαφάνιες θα είναι αριστερά και ο Μπουμάλ δεξιά, ενώ στην κορυφή θα παίξει ο Μπεργκ.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός είναι ο τιμωρημένος Ζέκα, που δέχθηκε ποινή τεσσάρων αγωνιστικών για την κόκκινη στη Λάρισα, ενώ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ούτε ο Μολέδο. Γουακάσο, Εμποκού και Κουλιμπαλί έχουν ενσωματωθεί στις εθνικές τους ομάδες για το Κόπα Άφρικα. Στην αποστολή είναι Ρινάλντι και Ιβανόφ. Όπως και οι Μίγγος, Ευαγγέλου, Χατζηγιοβάννης.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του, στον πάγκο της οποίας κάθισε τη σεζόν 2013-14.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*