Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Με… φόρα από την Κυριακή η Super League 1

Με… φόρα από την Κυριακή η Super League 1

Απολαυστική ήταν η χθεσινή μέρα στη Super League 1, με την 4η αγωνιστική να συνεχίζεται σήμερα με τρεις αναμετρήσεις.

Το πρόγραμμα ανοίγει στις 17:15, στους «Ζωσιμάδες», με τον ΠΑΣ Γιάννινα να υποδέχεται τον ΟΦΗ. Πρόκειται για δύο από τις πέντε ομάδες που δεν έχουν χάσει ακόμα στο πρωτάθλημα και έχουν ως στόχο, όχι μόνο το αήττητο, αλλά κυρίως τη νίκη στην Ήπειρο. Μπορεί ο ΟΦΗ να έχει καλή παράδοση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, την έχει όμως χτίσει στο Ηράκλειο, καθώς στην πόλη της Ηπείρου έχει κερδίσει δύο φορές όλες κι όλες. Η μία ήταν τον Ιανουάριο του 2001 και η άλλη το Σεπτέμβριο του 1986. Βέβαια ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει κερδίσει τα μισά στην έδρα του, καθώς ο ΟΦΗ έχει αποσπάσει αρκετές ισοπαλίες.

Τα επόμενα παιχνίδια διεξάγονται στις 19:30.

Ο Ατρόμητος φιλοξενεί τον Άρη στο Περιστέρι. Και για τις δύο ομάδες είναι πολύ σημαντικό ματς, αφού οι «κυανόλευκοι» θέλουν να πετύχουν την πρώτους νίκη, ενώ οι Θεσσαλονικείς θέλουν να δώσουν συνέχεια στην επικράτηση επί του Παναθηναϊκού στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Άρης έχει πέντε νίκες περισσότερες από τον Ατρόμητο στα μεταξύ τους παιχνίδια, αν και την τελευταία δεκαετία η ομάδα της Αθήνας έχει πλησιάσει. Στα 13 τελευταία ο Άρης έχει κερδίσει δύο, ο Ατρόμητος πέντε και έξι έχουν λήξει ισόπαλα. Ο Άρης κέρδισε το τελευταίο τον περασμένο Φεβρουάριο στην έδρα του με 3-0, αφού δεν είχε νίκη στα επτά προηγούμενα.

Ο τελευταίος αγώνας διεξάγεται στη Ριζούπολη. Ο Απόλλων Σμύρνης αντιμετωπίζει τον Ιωνικό, σε ένα από τα πλέον δυνατά παιχνίδια της αγωνιστικής. Μετά από 21 και πλέον χρόνια ο Απόλλων Σμύρνης και ο Ιωνικός θα βρεθούν αντίπαλοι στο γήπεδο. Μάλιστα από το 2000, όταν και υποβιβάστηκε ο Απόλλων, δεν βρέθηκαν ποτέ μαζί σε άλλη κατηγορία.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου

Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 0-2

Παναθηναϊκός-Βόλος 5-1

Λαμία-Παναιτωλικός 2-2

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 2-0

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου

ΠΑΣ-ΟΦΗ (17:15, Novasports 2)

Απόλλων-Ιωνικός (19:30, Cosmote 1)

Ατρόμητος-Άρης (19:30, Novasports Prime)

Η επόμενη (5η) αγωνιστική

Σάββατο 2 Οκτωβρίου

Βόλος-Αστέρας Τρίπολης (16:00)

Άρης-Απόλλων Σμύρνης (20:30)

Κυριακή 3 Οκτωβρίου

Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα (16:00)

Παναιτωλικός-ΑΕΚ (16:00)

ΟΦΗ-ΠΑΟΚ (18:15)

Ιωνικός-Λαμία (20:30)

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (20:30)

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*