Home / Άλλα Σπόρ / Με το δεξί στα πλέι οφ της τσέχικης Λίγκας πινγκ πονγκ η Ντόμπρε της Παρίδη

Με το δεξί στα πλέι οφ της τσέχικης Λίγκας πινγκ πονγκ η Ντόμπρε της Παρίδη

Με την τρίτη θέση από την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος αντιμετωπίζει με πλεονέκτημα έδρας η Ντόμπρε της Κωνσταντίνας Παρίδη τη Μοράβσκι Κρούμλοφ, που είχε πάρει την έκτη θέση και τη Μεγάλη Παρασκευή τη νίκησε ως γηπεδούχος με 5-2.

Με μία ακόμη νίκη περνάει στα ημιτελικά και, στην περίπτωση που ισοφαριστεί σε 1-1, θα δώσει στην έδρα της το τελευταίο και καθοριστικό ματς.

Μαζί με την ομάδα έκανε πολύ δυνατή αρχή στα πλέι οφ και η πρωταθλήτρια Ελλάδας του διπλού γυναικών. Με σταθερά καλή απόδοση η …Παρίντιοβα, όπως αναφέρεται στα σχετικά ρεπορτάζ της ομοσπονδίας της Τσεχίας, επικράτησε και στα δύο ατομικά παιχνίδια της, μάλιστα κατέβαλε και την έμπειρη Χαραμπάζοβα, η οποία σημείωσε για τη Μοράβσκι τη μία από τις δύο επί μέρους νίκες. Ο δεύτερος αγώνας είναι προγραμματισμένος για την προσεχή Παρασκευή.

Η Ντόμπρε ήταν το φαβορί στην συγκεκριμένη αναμέτρηση και το επιβεβαίωσε με την Παρίδη και τη Ζντένα Μπλάσκοβα. Στο τελικό 5-2 σετ, η τελευταία πέτυχε τρεις νίκες χωρίς να χάσει σετ. Η αθλήτρια της Εθνικής ομάδας γυναικών έκαμψε αρχικά τη Λένκα Χαραμπάζοβα με 3-1 σετ και, στη συνέχεια, τη Νικίτα Πετρόβοβα με το ίδιο σκορ.

Στην έδρα της Μοράβσκι θα γίνει ο δεύτερος αγώνας στις 7 του μήνα κι, αν η Ντόμπρε δεχτεί την ισοφάριση, τότε η σειρά θα επιστρέψει στο δικό της «σπίτι» για τον καθοριστικό τρίτο αγώνα την Κυριακή 9 Μαΐου.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*