Home / Μπάσκετ / Euroleague / Με τον… κόσμο του στο Βελιγράδι ο Παναθηναϊκός

Με τον… κόσμο του στο Βελιγράδι ο Παναθηναϊκός

Αντιπροσωπεία της «Θύρα 13» βρέθηκε (και) στο ΟΑΚΑ και… ντόπαρε τους παίκτες του Παναθηναϊκού εν όψει Ερυθρού Αστέρα (11/3, 21:00/novasports 1). Με 13 παίκτες στο Βελιγράδι, εκτός ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Ο Παναθηναϊκός μετρά 5 διαδοχικές νίκες στο ΤΟΡ 16, αλλά ποτέ δεν είναι αρκετές. Πολύ περισσότερο με τα playoffs της Ευρωλίγκας να πλησιάζουν και κάθε αναμέτρηση να ‘ναι η πιο σημαντική μέχρι την επόμενη. Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς κι οι παίκτες του το ξέρουν πολύ καλά, αλλά το ίδιο κι ο κόσμος της ομάδος. Αντιπροσωπεία της «Θύρα 13» τους επισκέφθηκε στο ΟΑΚΑ πριν απ’ την έναρξη της προπόνησης και τους… ντόπαρε εν όψει Ερυθρού Αστέρα στο Βελιγράδι. Η 10η αγωνιστική του ε’ ομίλου στην Kombank Arena δεν ήταν η μοναδική στο μυαλό τους, αφού τους συνεχάρησαν για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος, ενώ τους τους εξέφρασαν και την απόλυτη στήριξή τους για τη συνέχεια των υποχρεώσεών τους.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος δεν ήταν παρών, αφού η ατυχία τον χτύπησε εκ νέου. Μετά τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς προσαγωγούς, οι οποίες τον είχαν κρατήσει εκτός δράσης για ενάνιση μήνα, τώρα ταλαιπωρείται από στομαχικές διαταραχές κι εισήχθη στο «ΥΓΕΙΑ».

Ο 19χρονος σμολ φόργουορντ προφανώς και δε θα ταξιδέψει στο Βελιγράδι (10/3, 15:40) και την αποστολή θ’ απαρτίζουν 13 παίκτες: Χέινς, Πάβλοβιτς, Γιάνκοβιτς, Φώτσης, Ραντούλιτσα, Φελντέιν, Διαμαντίδης, Γκιστ, Καλάθης, Παπαγιάννης, Κούζμιτς, Ουίλιαμς & Χάντερ.
Πηγή:Gazzetta.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*