Home / Μπάσκετ / Euroleague / Με Μποχωρίδη και Μπόλντγουιν η καλύτερη πεντάδα της Ευρωλίγκας

Με Μποχωρίδη και Μπόλντγουιν η καλύτερη πεντάδα της Ευρωλίγκας

Η 23η αγωνιστική της Ευρωλίγκας ήταν… κουτσουρεμένη, λόγω της αναβολής του Μακάμπι-Εφές. Αυτό δεν εμπόδισε τους συντάκτες του sport-fm.gr να επιλέξουν την καλύτερη πεντάδα του διημέρου που προηγήθηκε. Σε αυτή βρίσκεται και ο Λευτέρης Μποχωρίδης του Παναθηναϊκού. Αναλυτικά:

Πιέρια Χένρι (Μπασκόνια): Η σημαντική νίκη της Μπασκόνια επί της Ζαλγκίρις με 81-68 είχε την υπογραφή του. Όταν οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν στους έξι δυόμισι λεπτά πριν το τέλος, εκείνος της έκοψε τη φόρα με ένα προσωπικό 5-0. Συνολικά είχε 19 πόντους, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 ριμπάουντ.

Λευτέρης Μποχωρίδης (Παναθηναϊκός): Ο πιο… πλέι μέικερ από όλους τους γκαρντ της ομάδας έκανε το καλύτερο παιχνίδι του στην Ευρωλίγκα κόντρα στη Βαλένθια (91-72). Με 12 πόντους, 5 ασίστ, 3 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και μηδέν λάθη σε 27:17 ήταν το μυαλό στην κορυφαία φετινή εμφάνιση των «πράσινων».

Γουέιντ Μπόλντγουιν (Μπάγερν): Σπουδαίο ματς στη νίκη της αγωνιστικής, αυτή επί της Μπάγερν στη Μόσχα (66-69). Ο Αμερικανός γκαρντ αρίστευσε και στις δύο πλευρές του παρκέ έχοντας 22 πόντους, 2 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 2 κλεψίματα και μόνο 2 λάθη.

Τζέιλεν Ρέινολντς (Μπάγερν): Ο δεύτερος «πυλώνας» του θριάμβου στη Μόσχα. Σε ένα ακόμη παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ ισχυρή front line τα πήγε εξαιρετικά με 16 πόντους, 8 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα, 1 ασίστ και 1 τάπα.

Κάιλ Χάινς (Αρμάνι Μιλάνο): Εμφάνιση από τα… παλιά. Ο σέντερ… τσέπης της Αρμάνι είχε 12 πόντους, 8 ριμπάουντ και 3 ασίστ, ενώ «έσβησε» τον φορμαρισμένο Αρτούρας Γκουντάιτις αποτελώντας «κλειδί» στη νίκη με 82-76 επί της Ζενίτ.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*