Home / Ποδόσφαιρο / Premier League / Με Εσιέν, αλλά χωρίς Πράνιτς, η αποστολή του Παναθηναϊκού

Με Εσιέν, αλλά χωρίς Πράνιτς, η αποστολή του Παναθηναϊκού

Αθήνα
Η ώρα για το ντεμπούτο του Μίκαελ Εσιέν με την φανέλα του Παναθηναϊκού έφτασε. Για πρώτη φορά από τότε που εντάχθηκε στο δυναμικό του «τριφυλλιού» ο Γκανέζος αμυντικός μέσος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ομάδας, ενόψει, μάλιστα, του μεγάλου ντέρμπι με τον «αιώνιο» αντίπαλο, Ολυμπιακό.

Ο έμπειρος άσος προπονείται χωρίς κανένα πρόβλημα από τις αρχές της εβδομάδας και ο Αντρέα Στραματσόνι έκρινε ότι είναι έτοιμος για να βοηθήσει. Το αν θα ξεκινήσει ή, όχι αυτό το γνωρίζει μόνο ο Ιταλός προπονητής. Το γεγονός, πάντως, ότι μέσα στην εβδομάδα χρησιμοποιήθηκε αρκετές φορές στο αρχικό σχήμα στις προπονήσεις δεν θα πρέπει να εκληφθεί ως η απόδειξη ότι κάτι ανάλογο θα συμβεί και στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η έκπληξη έγινε με τον αποκλεισμό του Ντάνιελ Πράνιτς. Αν και ο Κροάτης μέσος ήταν ιατρικά έτοιμος και συμμετείχε στις τελευταίες προπονήσεις δεν ήταν εφικτό να χρησιμοποιηθεί, αφού με βάση τους κανονισμούς είχε δηλωθεί τραυματίας στην εθνική Κροατίας. Επίσης εκτός αποστολής έμειναν και οι Κλωναρίδης, Τελάντερ, Βέμερ, Καλτσάς.

Στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Ταυλαρίδης, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Σάντσεθ, Ζέκα, Λαγός, Αμπέντ, Νίνης, Εσιέν, Λουντ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης και Μπεργκ.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*