Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / «Μετράει» δυνάμεις με Σάλτσμπουργκ ο Ολυμπιακός

«Μετράει» δυνάμεις με Σάλτσμπουργκ ο Ολυμπιακός

Το τρίτο και πιο δυνατό φιλικό προετοιμασίας του δίνει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει την Σάλτσμπουργκ (19:00, Novasports 4, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Η πρωταθλήτρια Αυστρίας είναι μία ομάδα που τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στους ομίλους του Champions League και την περσινή σεζόν έφτασε μέχρι τους «32» του Europa League, όπου αποκλείστηκε από τη μετέπειτα τροπαιούχο Βιγιαρεάλ.

Ο Πέντρο Μαρτίνς, σε αντίθεση με ό,τι έκανε στα δύο πρώτα ματς επί αυστριακού εδάφους με Βόλφσμπεργκερ και Κράσνονταρ, σκοπεύει να ανεβάσει το χρόνο συμμετοχής της πρώτης ενδεκάδας.

Στόχος του Πορτογάλου τεχνικού είναι να βελτιώσει τη φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του και σιγά-σιγά θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν οι σκέψεις του για το πλάνο με το οποίο θα πάει στον β’ προκριματικό γύρο του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Ντιναμό Τιφλίδας-Νέφτσι Μπακού.

Άλλωστε, αύριο υπάρχει ακόμα ένα φιλικό, καθώς οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν την ΤΣΣΚΑ Σόφιας από την Βουλγαρία, μοιράζοντας και σε αυτό το ματς χρόνο συμμετοχής στους παίκτες του.

Μπορεί το αποψινό παιχνίδι με την Σάλτσμπουργκ να είναι το πιο δυνατό, όμως ο Μαρτίνς δεν σκοπεύει να κάνει πρόβα ενδεκάδας και το πιο πιθανό είναι πως θα έχει πάλι ανακατεμένους τους ποδοσφαιριστές του.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*