Home / Ομάδες / Μετά από… 4 ώρες και υπό βροχή η Χιλή στον τελικό του Copa America

Μετά από… 4 ώρες και υπό βροχή η Χιλή στον τελικό του Copa America

O δεύτερος ημιτελικός του Copa America Centenario ολοκληρώθηκε ύστερα από τέσσερις ώρες, λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, με την Χιλή να παίρνει την πρόκριση με 2-0 επί της Κολομβίας. Κόντρα στην Αργεντινή θα υπερασπιστεί το στέμμα της η ομάδα του Χουάν Αντόνιο Πίτσι.

Την πρόκριση στον τελικό του Copa America Centenario, έστω και με επεισοδιακό τρόπο, πανηγύρισε η Χιλή. Η ομάδα του Χουάν Αντόνιο Πίτσι επικράτησε με 2-0 της Κολομβίας και θα υπερασπιστεί τον τίτλο της κόντρα στην Αργεντινή, σε μία επανάληψη του περυσινού τελικού. Οι Χιλιανοί, ουσιαστικά, κατάφεραν να “καθαρίσουν” τον αγώνα στο πρώτο 15λεπτο, αφού σημείωσαν δύο γκολ σε διάστημα πέντε λεπτών (7′, 11′) με τους Τσαρλς Αραγκίς και Χοσέ Φουενσαλίδα.

Κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας, υπήρξαν έντονα καιρικά φαινόμενα στο Σικάγο, με αποτέλεσμα το δεύτερο ημίχρονο να αρχίσει με καθυστέρηση σχεδόν 2 ωρών. Παρ’ όλα αυτά, η Χιλή δεν επηρεάστηκε, ενώ η αποβολή του Κάρλος Σάντσες στο 57ο λεπτό διευκόλυνε ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Οι παίκτες του Πίτσι διαχειρίστηκαν εξαιρετικά το υπέρ τους προβάδισμα και πήραν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό, όπου θα διεξαχθεί τις 27 Ιουνίου στις 3:00 τα ξημερώματα.

πηγή : contra.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*