Home / Tennis / Μεσημέρι τα παιχνίδια Τσιτσιπά και Σάκκαρη

Μεσημέρι τα παιχνίδια Τσιτσιπά και Σάκκαρη

Την προσπάθειά τους σε τουρνουά επί γερμανικού εδάφους συνεχίζουν ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη, που προετοιμάζονται πυρετωδώς για το Wimbledon.

Ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Νικ Κύργιο για μια θέση στα προημιτελικά του Terra Wordmann Open, στο Χάλε, με το πρώτο σερβίς να αναμένεται μετά τις 16:30 (Cosmote Sport 6).

Το πρόγραμμα θα «ανοίξει» στις 13:00 με το παιχνίδι του Ντανίλ Μεντβέντεφ με τον Ντέιβιντ Γκόφιν και θα ακολουθήσει αυτό τον Ουμπέρ Χουρκάζ με τον Ούγκο Χούμπερτ.

Οι δυο τους έχουν αναμετρηθεί τρεις φορές στην καριέρα τους, με τον Ελληνοαυστραλό να προηγείται στις νίκες με 2-1. Ο Τσιτσιπάς, όμως, έχει κερδίσει το πιο πρόσφατο στο περσινό Laver Cup με 6-3, 6-4.

Στον πρώτο γύρο του Χάλε ο Κύργιος επιβλήθηκε 6-3, 7-5 του Αλτμάιερ, ενώ ο Τσιτσιπάς λύγισε τον Μπονζί με 6(1)-7, 6-1, 3-6.

Στο Βερολίνο η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Ντάρια Σαβίλε. Το παιχνίδι θα είναι το τελευταίο στο Steffi Graf Stadion και αναμένεται κι αυτό να ξεκινήσει μετά τις 16:30 (Novasports6).

Στις 12:00 θα αρχίσει η δράση στο court, με την αναμέτρηση της Πλίσκοβα με την Αντρεέσκου. Θα ακολουθήσουν τα παιχνίδι Λιλ-Γκοφ και Σάσνοβιτς-Πέτκοβιτς, πριν το παιχνίδι της Ελληνίδας με την Αυστραλή.

Οι δυο τους έχουν αναμετρηθεί άλλες δύο φορές και μετρούν από μία νίκη. Η Σαβίλε είχε επικρατήσει 6-4, 7-6(5), 6-3 το 2016 στους «16» του Σαν Αντόνιο, ενώ φέτος συναντήθηκαν στους «16» του Indian Wells, όπου η Αυστραλή αποσύρθηκε κατά τη διάρκεια του πρώτου σετ λόγω ιατρικού προβλήματος.

Στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης, η Σάκκαρη επικράτησε με χαρακτηριστική άνεση (6-3, 6-2) της Ζάνζαν, ενώ η Σαβίλε έκανε την έκπληξη νικώντας 7-6(2), 5-7, 2-6 την Τέικμαν.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*