Home / Tennis / Μεντβέντεφ: «Κόντρα στον Τσιτσιπά θα είμαι ακόμη καλύτερος»

Μεντβέντεφ: «Κόντρα στον Τσιτσιπά θα είμαι ακόμη καλύτερος»

Για τη σημερινή μονομαχία κόντρα στον Στέφανο Τσιτσιπά μίλησε ο Ντανίλ Μεντβέντεφ, αλλά και για το γεγονός πως η αλλαγή του court στο Τορίνο για το ATP Finals ήταν καθοριστικός παράγοντας στην ήττα του από τον Ρούμπλεφ στην πρεμιέρα. Ο Ρώσος τενίστας παρουσιάστηκε αισιόδοξος πως θα είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση για το αποψινό παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Γενικά είμαι ικανοποιημένος με την εμφάνισή μου στην πρεμιέρα. Είχα καλά χτυπήματα, κέρδισα ωραίους πόντους. Η αλλαγή επιφάνειας ήταν σημαντική στα τελευταία τουρνουά. Από τη Βιέννη, στο Παρίσι, με τις σχετικά αργές επιφάνειες, ήρθαμε εδώ όπου είναι η πιο γρήγορη επιφάνεια της σεζόν. Πρέπει να παίξεις παιχνίδια για να μπορέσεις να το συνηθίσεις. Ελπίζω ότι η επόμενη φορά θα είναι καλύτερη».



Τσιτσιπάς και Μεντβέντεφ έχουν αναμετρηθεί έως τώρα δέκα φορές, με τον Ρώσο να έχει επικρατήσει στις επτά αυτές. Πάντως, τη μοναδική φορά που βρέθηκαν αντιμέτωποι στο συγκεκριμένο court, το 2019, ο Έλληνας πρωταθλητής πήρε τη νίκη, κερδίζοντας μετέπειτα και τον τίτλο!

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*