Home / Ποδόσφαιρο / Premier League / Μαχρέζ: “Νόμιζα πως ήταν ομάδα ράγκμπι η Λέστερ”!

Μαχρέζ: “Νόμιζα πως ήταν ομάδα ράγκμπι η Λέστερ”!

Ο Ριγιάντ Μαχρέζ διανύει σούπερ χρονιά φέτος με τη Λέστερ ωστόσο παραδέχεται πως μέχρι πριν μερικά χρόνια νόμιζε πως οι “αλεπούδες” δεν ήταν ομάδα ποδοσφαίρου αλλά… ράγκμπι.

Κοντεύει να κλείσει 2,5 χρόνια παρουσίας στο “King Power Stadium” και η φετινή σεζόν είναι αναντίρρητα η καλύτερη για αυτόν καθώς όχι μόνο μετράει 14 γκολ και 11 ασίστ με τη φανέλα της Λέστερ αλλά κυνηγάει και το θαύμα της κατάκτησης του τίτλου στην Premier League με την ομάδα του Κλάουντιο Ρανιέρι.

Αν όλα αυτά εντυπωσιάζουν σχετικά με τον Ριγιάντ Μαχρέζ -άλλο τόσο και ακόμα περισσότερο- εντυπωσιάζει και η παραδοχή του σε συνέντευξη στο “FourFourTwo” ότι πριν πάει στη Λέστερ νόμιζε πως επρόκειτο για ομάδα ράγκμπι.

“Δεν ήξερα τη Λέστερ. Στη Γαλλία δεν τους ξέραμε επειδή τότε έπαιζαν στην Championship. Νόμιζα ότι ήταν ομάδα ράγκμπι. Ήμουν σε φάση “Δεν ξέρω…”.

Όμως τότε ήρθα εδώ, είδα τις εγκαταστάσεις και διαπίστωσα ότι ήταν πολύ καλές. Δεν έχω μετανιώσει που υπέγραψα στην Λέστερ, είναι ο καλύτερος σύλλογος στον οποίο έχω αγωνιστεί μέχρι τώρα”, δήλωσε ο 25χρονος διεθνής Αλγερινός εξτρέμ, ο οποίος μετακόμισε στη Λέστερ τον Ιανουάριο του 2014 από τη Χάβρη.

Πηγή:Sport24.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*