Home / Ομάδες / «Ματιές» Γιουβέντους σε Μίλικ

«Ματιές» Γιουβέντους σε Μίλικ

Ο Αρκάντιουζ Μίλικ του Άγιαξ αποτελεί το μεγάλο στόχο για την επιθετική γραμμή της Γιουβέντους, σε περίπτωση που ο Σιμόνε Τζάτζα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα.

Η αλλαγή προσώπων που απαιτείται στη γραμμή κρούσης της Γιουβέντους έχει φέρει στο προσκήνιο το όνομα του Πολωνού Αρκάντιουζ Μίλικ, ο οποίος ξεκινούσε βασικός στο Euro με τα χρώματα της εθνικής ομάδας της πατρίδας του.

Πληροφορίες από την Ιταλία αναφέρουν ότι πριν από λίγες μέρες οι ιθύνοντες της ομάδας συναντήθηκαν με τον ατζέντη του παίκτη για να διαπιστώσουν τις πιθανότητες πραγματοποίησης της συγκεκριμένης μεταγραφής.

Σύμφωνα με το «calciomercato.com», Γιουβέντους και Νάπολι διεκδικούν με τις ίδιες πιθανότητες την υπογραφή του κεντρικού επιθετικού του «Αίαντα». Ο Μίλικ δεν θα βιαστεί να πάρει την τελική απόφαση του, παρόλο που το ενδιαφέρον της «γηραιάς κυρίας» τον δελεάζει ιδιαίτερα.

Για να προχωρήσει πάντως υπόθεση του 22χρονου θα πρέπει οι «μπιανκονέρι» να ξεφορτωθούν τον Σιμόνε Τζάτζα, ο οποίος είναι πολύ κοντά στη Βόλφσμπουργκ. Η αξία του Πολωνού στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο αγγίζει τα 10 εκατομμύρια ευρώ, αλλά η ολλανδική ομάδα εκτιμάται πως θα ζητήσει ένα αρκετά μεγαλύτερο ποσό για να τον παραχωρήσει.

Επιμέλεια: Νίκος Καρφής

πηγή : sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*