Home / Ποδόσφαιρο / Premier League / Ματίπ: «Είναι τεράστια τιμή να παίζεις στη Λίβερπουλ»

Ματίπ: «Είναι τεράστια τιμή να παίζεις στη Λίβερπουλ»

Τις πρώτες του μέρες στη Λίβερπουλ απολαμβάνει ο Ζοέλ Ματίπ, αναγνωρίζοντας παράλληλα και το ανάλογο «βάρος» του να φοράει κάποιος την φανέλα των «κόκκινων».

Στα πρόσφατα φιλικά με Τρανμίρ και Φλίτγουντ έκανε τις πρώτες – ανεπίσημες έστω – εμφανίσεις του ο Ματίπ την τρέχουσα εβδομάδα. Η «σκληρή» προετοιμασία εν όψει της νέας σεζόν συνεχίζεται για το σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ, με τη διάθεση του Καμερουνέζου διεθνή πάντως να μην επηρεάζεται από αυτό….

«Προσαρμόζομαι πολύ καλά», δήλωσε ο Ματίπ στη «Liverpool Echo». «Οι άνθρωποι εδώ είναι πολύ καλοί μαζί μου και για μένα είναι μια τελείως καινούρια εμπειρία. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ήμουν για 16 χρόνια στη Σάλκε. Ήταν ουσιαστικά το σπίτι μου, μεγάλωσα εκεί και ήταν μια τεράστια απόφαση το να φύγω από εκεί. Δεν ήταν εύκολη μια τέτοια απόφαση. Αλλά ήταν εύκολο το να επιλέξω να πάω στη Λίβερπουλ

Το να αγωνιστεί πάντως στην Αγγλία ήταν ένα όνειρο που ο ίδιος είχε από νεαρή ηλικία : «Από μικρό παιδί ήθελα να παίξω στην Πρέμιερ Λιγκ και η Λίβερπουλ είναι ένα τεράστιο και διάσημο κλαμπ το οποίο όλοι γνωρίζουν, οπότε για μένα είναι τιμή να παίζω για αυτήν. Είχα την επιλογή να παραμείνω στη Σάλκε ή να ψάξω για κάτι διαφορετικό και είμαι χαρούμενος με την απόφαση που πήρα

Ο Ματίπ ήρθε ως ελεύθερος από τη Σάλκε το φετινό καλοκαίρι και αναμένεται, μετά τις αποχωρήσεις των Μάρτιν Σκρτελ και Κόλο Τουρέ, να έχει σημαντικό ρόλο στα μετόπισθεν της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ.

Επιμέλεια: Xρήστος Γραβιάς

Πηγή:Sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*