Home / Ποδόσφαιρο / Champions League / Μαρότα: “Η διαιτησία ήταν κακή, να σέβονται την Ιταλία”

Μαρότα: “Η διαιτησία ήταν κακή, να σέβονται την Ιταλία”

Ξέσπασε εναντίον της διαιτησίας του Μπάγερν – Γιουβέντους ο αθλητικός διευθυντής των “μπιανκονέρι”.

Άστραψε και βρόντηξε ο αθλητικός διευθυντής της Γιουβέντους, Μπέπε Μαρότα, κατά της διαιτησίας του αγώνα με την Μπάγερν στο Μόναχο.

Ο διαιτητής Γιόνας Έρικσον ακύρωσε λανθασμένα το γκολ του Άλβαρο Μοράτα μετά από το 1-0, ενώ στο τέταρτο γκολ των Βαυαρών είχε προηγηθεί φάουλ, στις δύο πιο χαρακτηριστικές φάσεις.

“Το μεγάλο σφάλμα από το ακυρωθέν τέρμα του Μοράτα ίσως να άλλαζε το παιχνίδι. Υπάρχουν γεγονότα που έχουν τεράστια σημασία στον αγώνα και θεωρώ ότι δεν μπορούμε να πάρουμε ελαφρά την κατάσταση. Ελπίζουμε ότι το ιταλικό ποδόσφαιρο θα προστατευτεί. Στο διεθνές επίπεδο πρέπει να έχουμε προστασία. Η ζημιά δεν είναι μόνο για τη Γιουβέντους είναι για όλο το ιταλικό ποδόσφαιρο. Συγκεκριμένες διαιτησίες κάνουν πολύ κακό”, δήλωσε στους δέκτες του “Sport Mediaset”.

“Η κόκκινη στον Κίμιχ; Είναι η πρώτη φορά που βλέπω τέτοιες εικόνες. Στην Ευρώπη συχνά δίνουν κόκκινες κάρτες για πιο ασήμαντα περιστατικά. Επίσης, στο τέταρτο τέρμα τους υπήρχε φάουλ για εμάς. Δεν ψάχνουμε άλλοθι στη διαιτησία, αλλά ορισμένες αποφάσεις δεν ήταν καλές. Στα δύο παιχνίδια δεν είχαμε κανένα σφύριγμα υπέρ μας. Όταν οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής κάνουν τέτοια προσπάθεια για να πάρουν ένα σημαντικό αποτέλεσμα, περιμένουν μία διαιτησία κατάλληλη”.

Πηγή:Contra.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*