Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Μαρτίνς: Πιστός στον Ολυμπιακό, λέει όχι στην Αλ Χιλάλ

Μαρτίνς: Πιστός στον Ολυμπιακό, λέει όχι στην Αλ Χιλάλ

Η Αλ Χιλάλ πράγματι προσέγγισε τον Πέδρο Μαρτίνς θέλοντας να το δελεάσει με ένα μεγάλο συμβόλαιο για να αναλάβει τα ηνία της, ενώ λέγεται πως είχε διάθεση ακόμη και να πληρώσει τη ρήτρα 4 εκατ. ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό. Όπως, ωστόσο, αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», η αίσθηση που υπάρχει γενικότερα αλλά και αυτή που βγαίνει από τον Ολυμπιακό είναι πως ο Πορτογάλος προπονητής δεν… συγκινείται από τα πετροδόλαρα. Αυτό που έχει στο μυαλό του είναι να κατακτήσει το νταμπλ με τους Πειραιώτες και να χτίσει έναν ακόμη πιο δυνατό Ολυμπιακό τη νέα σεζόν σε συνεργασία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Μαρτίνς είχε δεχτεί πρόταση από Άραβες και πέρσι, πριν υπογράψει το νέο του διετές συμβόλαιο με σημαντική αύξηση αποδοχών. Και τότε, όμως, είχε απαντήσει αρνητικά επιλέγοντας να παραμείνει στον Ολυμπιακό, κάτι που αναμένεται να πράξει και τώρα, αφού συν τοις άλλοις δεσμεύεται και από ένα πολύ καλό συμβόλαιο.

Άλλωστε και βάσει χαρακτήρα, ο Πορτογάλος προπονητής δεν λειτουργεί τυχοδιωκτικά και με γνώμονα μόνο το οικονομικό. Σε όλες τις ομάδες του έμεινε αρκετό καιρό και έχτισε σταδιακά την καριέρα του παρουσιάζοντας έργο σε κάθε σύλλογο που εργάστηκε. Στον Ολυμπιακό νιώθει πολύ άνετα, έχει άριστη συνεργασία με τη διοίκηση και τις καλύτερες δυνατές συνθήκες εργασίας, οπότε δεν θα επέλεγε ελαφρά τη καρδία να αφήσει ένα τόσο καλό πρότζεκτ για να δουλέψει στην Αραβία.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*