Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Μαρτίνς: «Να μαζέψουμε περισσότερους βαθμούς από πέρυσι, θα δούμε για Χασάν με ΠΑΟΚ»

Μαρτίνς: «Να μαζέψουμε περισσότερους βαθμούς από πέρυσι, θα δούμε για Χασάν με ΠΑΟΚ»

Μπορεί να έχει ήδη κατακτήσει ήδη το πρωτάθλημα, ωστόσο ο Ολυμπιακός έχει ακόμα μπροστά του επτά αγωνιστικές στα playoffs της Super League 1 αλλά και το Κύπελλο.

Εν όψει του εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ο Πέδρο Μαρτίνς αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας του σε αυτό το διάστημα, την επόμενη σεζόν και φυσικά τα τελευταία αγωνιστικά νέα για την Τούμπα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:



Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ:



«Πάντα τα ντέρμπι έχουν ενδιαφέρον και ποτέ κανείς δεν μπορεί να πει πως δεν έχει ενδιαφέρον ένα ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός. Ο τίτλος μπορεί να έχει κατακτηθεί, αλλά μας ενδιαφέρει να κρατήσουμε την καλή γραμμή, την καλή απόδοση και να τελειώσουμε το πρωτάθλημα δίνοντας καλή εικόνα. Το κίνητρό μας είναι να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα συγκεντρώνοντας περισσότερους βαθμούς από πέρυσι».



Για την ετοιμότητα των Μπα, Χασάν και Παπασταθόπουλου:



«Ο Μπα θα είναι εκτός αποστολής, έχει ήδη αποφασιστεί. Ο Σωκράτης είναι καλά και θα είναι μαζί μας. Για τον Χασάν χρειαζόμαστε λίγο χρόνο, θα δούμε στο τέλος».



Για το αν η απουσία του Μπα σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός δεν θα παίξει 3-4-3:



«Δεν έχει κάποια σχέση. Δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να παίξουμε με αυτό το σύστημα. Σίγουρα τα πράγματα αλλάζουν και θα μπορέσουμε να δώσουμε χρόνο σε άλλους παίκτες, όμως δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με αυτό το σύστημα».



Για το γεγονός ότι είναι ο πρώτος προπονητής στην ιστορία του Ολυμπιακού που έχει νικήσει τρεις διαδοχικές φορές τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη:



«Είναι μια νίκη του Ολυμπιακού, δεν σημαίνει τίποτα παραπάνω πέρα από την αξία που έχουν οι τρεις βαθμοί».



Για το μεταγραφικό πλάνο του Ολυμπιακού:



«Είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για κάτι τέτοιο. Υπάρχουν κάποια πλάνα, αλλά είναι νωρίς γιατί τίποτα δεν είναι ακόμη καθορισμένο, ούτε καν το πότε θα ξεκινήσει η νέα σεζόν. Υπάρχει plan A και plan Β σχετικά με την έναρξη της νέας χρονιάς. Ακόμα είμαστε εξαρτημένοι από την πορεία της Τσέλσι.

Αν δεν βρεθεί στην 4η θέση του πρωταθλήματος της χώρας της, τότε έχουμε πιθανότητα να ξεκινήσουμε νωρίτερα κάτι που δεν το θέλουμε. Φυσικά και θέλουμε να ξεκινήσουμε στην επόμενη φάση των προκριματικών, όμως επειδή δεν γνωρίζουμε τι θα συμβεί, πρέπει να έχουμε δύο πλάνα στο μυαλό μας».

Για τους δανεικούς και το αν έχει στο μυαλό του ποιοι θα μπορούσαν να πάρουν μέρος στην προετοιμασία:



«Φυσικά και τους παρακολουθούμε. Οι πρώτοι που κοιτάζουμε είναι οι παίκτες μας και το πώς πηγαίνουν στις ομάδες που παίζουν. Είναι νωρίς να πούμε ποιοι παίκτες θα βρίσκονται στην ομάδα τη νέα σεζόν. Τους παρακολουθούμε όμως στενά είτε βρίσκονται στο εξωτερικό, είτε στην Ελλάδα».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*