Home / Stoiximan Super League / Μαρινάκης: «Ψεύδεται ασύστολα ο Μπαλτάκος, προφανώς πνιγμένος από τον φόβο του»!

Μαρινάκης: «Ψεύδεται ασύστολα ο Μπαλτάκος, προφανώς πνιγμένος από τον φόβο του»!

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Ο πρόεδρος της Stoiximan Super League και του Ολυμπιακού απάντησε μέσω του σάιτ της Λίγκας στη δήλωση του Παναγιώτη Μπαλτάκου, ότι δεν απειλήθηκε από τον Δ. Μελισσανίδη, λέγοντας ότι «ο πρόεδρος της ΕΠΟ ψεύδεται ασύστολα προφανώς πνιγμένος από το φόβο του»!

Μεταξύ άλλων αναφέρει: «Μόνο που πέρα από τους μάρτυρες που υπήρχαν εκεί, υπάρχουν τα τηλεφωνήματα που έγιναν στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, στο ανώτατο επίπεδο, το πρώτο 14:01 και ακολούθησαν και άλλα, επειδή ο κ. Μπαλτάκος ανέφερε ότι λόγω των απειλών θέλει αστυνομικό για παρακολούθηση σε μέλη της οικογένειας του».

Αναλυτικά η νέα τοποθέτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη:

Δυστυχώς υπάρχει και πιο κάτω.

Όχι ότι δεν το περιμέναμε από ανθρώπους σαν τον Μπαλτάκο…

Ο κύριος Μπαλτάκος ψεύδεται ασύστολα και χωρίς αιδώ προφανώς πνιγμένος από το φόβο του.

Μόνο που πέρα από τους μάρτυρες που υπήρχαν εκεί, υπάρχουν τα τηλεφωνήματα που έγιναν στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, στο ανώτατο επίπεδο, το πρώτο 14:01 και ακολούθησαν και άλλα, επειδή ο κ. Μπαλτάκος ανέφερε ότι λόγω των απειλών θέλει αστυνομικό για παρακολούθηση σε μέλη της οικογένειας του.

Και ζήτησε εκτός από εκείνον, ως Πρόεδρο της ΕΠΟ να ζητηθεί αυτό και από εμένα, ως Πρόεδρο της Super League και Αντιπρόεδρο της ΕΠΟ.

Πράγματι έγινε επικοινωνία μέσα από το γραφείο του κ. Μπαλτάκου και ζητήθηκε αν είναι εφικτό να δοθεί στον Πρόεδρο της ΕΠΟ (ως θεσμό και όχι ως πρόσωπο) που απειλείται, αστυνομική φύλαξη.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*