Home / Tennis / Μαρία, ξαναγράψε ιστορία!

Μαρία, ξαναγράψε ιστορία!

Ζει το… όνειρο η Μαρία Σάκκαρη! Η Ελληνίδα τενίστρια βρίσκεται για πρώτη φορά στα ημιτελικά του Roland Garros και μπορεί κάλλιστα να ονειρεύεται όχι απλά την πρόκριση στον τελικό, αλλά και την κούπα! Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να ξεπεράσει αρχικά το εμπόδιο της Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα.

Η 25χρονη Τσέχα τενίστρια είναι νούμερο 33 στην παγκόσμια κατάταξη και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ στο… ζωντανό race είναι στο νούμερο 6 ακριβώς πάνω από την Ελληνίδα! Η Σάκκαρη έρχεται με… φόρα στα ημιτελικά μετά τη σπουδαία εμφάνιση κόντρα στην κάτοχο του Roland Garros Ίγκα Σβιόντεκ και την επικράτηση με 2-0 σετ (6-4, 6-4) και έγινε η πρώτη Ελληνίδα τενίστρια που φτάνει σε αυτό το σημείο της διοργάνωσης!

Τελευταία φορά που οι δύο τενίστριες τέθηκαν αντιμέτωπες ήταν στις 7 Μαρτίου στο Ντουμπάι, με την Τσέχα να επικρατεί 2-0 σετ (6-2, 7-6).

Το Roland Garros φέτος θα έχει νέα πρωταθλήτρια, με την πρώτη φιναλίστ στο Παρίσι να βγαίνει στις 16:00 από το ζευγάρι Αναστάσια Παβλιουτσένκοβα-Ταμάρα Ζίντανσεκ, ενώ δύο ώρες αργότερα η ευχή όλων είναι η Μαρία Σάκκαρη να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα (18:00, sportfm.gr, ΕΡΤ1).

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*