Home / Ποδόσφαιρο / Football League / ΛΑΜΙΑ / Μανούσος στον bwinΣΠΟΡ FM: «Να μην κάνει τα ίδια λάθη η Λαμία – Κρίμα για τη Βέροια»

Μανούσος στον bwinΣΠΟΡ FM: «Να μην κάνει τα ίδια λάθη η Λαμία – Κρίμα για τη Βέροια»

Ανακουφισμένος που η Λαμία σώθηκε, έστω και στα μπαράζ, εμφανίστηκε μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Μανούσος. Ο 34χρονος επιθετικός χαρακτήρισε άδικο για τη Βέροια που αν και πρώτη στον όμιλό της στην Super League 2 χρειάστηκε να παλέψει με μια ομάδα της μεγάλης κατηγορίας για την άνοδο, ενώ αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα για τη Λαμία και τον ίδιο.

Αναλυτικά, μίλησε στον Σωτήρη Ταμπάκο για:

-τη σωτηρία της Λαμίας: «Ήταν μια δύσκολη χρονιά, ο αρχικός μας στόχος δεν ήταν να σωθούμε, αλλά έστω κι έτσι καταφέραμε να κρατηθούμε στην κατηγορία. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε να είμαστε, αλλά ο στόχος επετεύχθη. Πήραμε ένα μεγάλο διπλό στη Βέροια, απέναντι σε μια καλή και δουλεμένη ομάδα. Χθες είχαμε άγχος, όμως μέτρησε η εμπειρία μας και τα καταφέραμε».

-την παρουσία της Βέροιας στα μπαράζ: «Είναι άδικο για τη Βέροια να παίζει όλη τη σεζόν με τόσο καλά αποτελέσματα, να αποτελεί-για μένα-την καλύτερη ομάδα στη Super League 2 και να μην ανεβαίνει στην Super League. Είναι κρίμα να παίζεις 40 παιχνίδια και να χρειάζεται να παίξεις άλλα δύο ματς με ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας για να ανέβεις».

-την επόμενη σεζόν για τη Λαμία: «Το θέμα για μας είναι να μάθουμε από τα λάθη που έγιναν για να μην τα επαναλάβουμε ξανά. Πρώτα θα πρέπει να ξεκουραστούμε και να ηρεμήσουμε, γιατί παρά δέκα μέρες κλείσαμε έναν χρόνο στα γήπεδα σερί».

-το μέλλον του: «Νιώθω καλά, είμαι σε μια ομάδα που με αγαπούν και τους αγαπώ. Χαίρομαι που ήρθα να παίξω στη Λαμία. Στόχος είναι να πάμε καλύτερα του χρόνου, να μην έχουμε αυτή τη μεγάλη πίεση που είχαμε φέτος. Οι συνθήκες στη Βέροια είναι καλές, ο πρόεδρος είναι δίπλα μας συνέχεια, μας στηρίζει και αγαπά πολύ αυτό που κάνει. Ήταν κύριος από όλες τις απόψεις».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*