Home / Γερμανία / Μένει Άιντραχτ ο Κόστιτς, ανακοινώθηκε ο Γιάκιτς

Μένει Άιντραχτ ο Κόστιτς, ανακοινώθηκε ο Γιάκιτς

Σε πλήρη εξέλιξη το μεταγραφικό σίριαλ του Φίλιπ Κόστιτς στην αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Europa League, Άιντραχτ Φρανκφούρτης, καθώς ο Σέρβος εξτρέμ είναι πια πολύ πιθανό να παραμείνει στους «αετούς», παρά τη θέλησή του.

Συγκεκριμένα, ενώ σήμερα αναμένονταν οι τελικές επαφές με τη Λάτσιο ώστε να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στους «λατσιάλι» και τη Serie A, με δηλώσεις του στη «Bild» ο αθλητικός διευθυντής των Ιταλών, Ίγκλι Τάρε, γνωστοποίησε πως ο παίκτης δεν είναι προς πώληση.

«Είμαι έκπληκτος, καθώς τώρα η Άιντραχτ μας είπε ότι ο παίκτης δεν είναι προς πώληση και ότι δεν είναι πια θέμα χρημάτων. Εμένα μου είχε φανεί διαφορετικά τις προηγούμενες μέρες. Δεν μου είχαν δώσει την εντύπωση ότι δεν πωλείται. Ήμασταν πρόθυμοι να διαπραγματευτούμε νέα τιμή, αλλά δεν έφτασε εκεί η κουβέντα», ανέφερε ο Αλβανός αθλητικός διευθυντής.

Με τον Κόστιτς να φαίνεται ότι θα παραμένει, οι «αετοί» ανακοίνωσαν μία μεταγραφή και συγκεκριμένα του Κρίστιαν Γιάκιτς από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ο 24χρονος Κροάτης θα ενισχύσει τη θέση των αμυντικών χαφ, με τη συμφωνία να αφορά δανεισμό ενός έτους και αγορά στο τέλος της σεζόν με περίπου 4 εκατ. ευρώ.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*