Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Λουτσέσκου: «Ήταν ένα ματς που θα έπρεπε να κερδίσουμε 5-0»

Λουτσέσκου: «Ήταν ένα ματς που θα έπρεπε να κερδίσουμε 5-0»

Ο ΠΑΟΚ «κόλλησε» στο Περιστέρι και ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Ατρόμητο για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου, Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε μετά το παιχνίδι, κάνοντας παράλληλα και την ανασκόπησή του για τη χρονιά που πέρασε.

Για την καλή αρχή του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι και τι άλλαξε: «Τίποτα δεν άλλαξε, συγγνώμη που θα σας το πω αλλά ήταν ένα παιχνίδι για να κερδίζαμε 5-0, είχαμε πολλές ευκαιρίες μετά το γκολ στο πρώτο ημίχρονο, δεν σκοτώσαμε το παιχνίδι, χάσαμε ευκαιρίες και δεν είχαμε καθαρό μυαλό στην αντίπαλη περιοχή. Ο αντίπαλος κέρδισε αυτοπεποίθηση και βρήκε την ισοφάριση, είναι φυσιολογικό να πιέσει με μπαλιές. Στα τελευταία δέκα λεπτά είχαμε καταστάσεις στην περιοχή και δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Είναι ένα παιχνίδι που πραγματικά λυπόμαστε που δεν πήραμε τη νίκη».

Για το πώς τελειώνει το ποδοσφαιρικό έτος μετά από αυτό το παιχνίδι και τι σκέφτεται για το νέο: «Δεν σκέφτομαι τίποτα, μόνο το επόμενο παιχνίδι. Ήταν μία δύσκολη χρονιά με πολύ μεγάλα κατορθώματα για εμάς, καταφέραμε να φτάσουμε σε προημιτελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης, κερδίσαμε τη δεύτερη θέση και φτάσαμε σε έναν τελικό Κυπέλλου που αν η διαιτησία ήταν διαφορετική, θα ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*