Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Λε Ταλέκ: «Ανυπομονώ να παίξω, είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστώ ξανά με τον Μιλόγεβιτς»

Λε Ταλέκ: «Ανυπομονώ να παίξω, είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστώ ξανά με τον Μιλόγεβιτς»

Με μεγάλη όρεξη για επιστροφή στη δράση και τους τίτλους εμφανίστηκε ο Νταμιάν Λε Ταλέκ σε δηλώσεις που έκανε στο ΑΕΚ TV και στις οποίες έδωσε το στίγμα του ενόψει των νέων προκλήσεων που παρουσιάζονται μπροστά του.

«Χαίρομαι που σας γνωρίζω όλους. Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στην ΑΕΚ. Είναι ένα καταπληκτικό κλαμπ. Πολύ μεγάλο, με πολλούς οπαδούς. Φυσικά οι τρεις τελευταίες ημέρες ήταν λίγο δύσκολες, με όλη αυτή τη διαδικασία και όλες αυτές τις εξετάσεις, όμως επιτέλους τελειώσαμε και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ μαζί σας σήμερα», τόνισε για τη νέα ποδοσφαιρική στέγη του.

Σε ό,τι αφορά τον Μιλόγεβιτς, με τον οποίο θα συνεργαστεί ξανά, έχοντας συνυπάρξει οι δυο τους στον Ερυθρό Αστέρα, αλλά και τους στόχους του, επεσήμανε: «Ο κ. Μιλόγεβιτς ήταν προπονητής μου στο παρελθόν και τον γνωρίζω πολύ καλά, αυτόν όπως επίσης και το επιτελείο του. Μιλήσαμε πολύ για το κλαμπ, για την ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που θα δουλέψω ξανά μαζί του. Ο στόχος μου είναι απλός. Ήρθα εδώ για να γίνω πρωταθλητής. Να γίνω πρωταθλητής και να παίξω στην Ευρώπη. Είδα φωτογραφίες και βίντεο, θα πάω επίσης να το επισκεφτώ. Φυσικά και ανυπομονώ να παίξω στο νέο γήπεδο, αλλά αυτή τη στιγμή είμαστε σε ένα επίσης όμορφο στάδιο, το Ολυμπιακό Στάδιο. Ξέρω το Στάδιο και ελπίζω πολύ σύντομα να παίξω σε αυτό».

Ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του ανέφερε ότι δεν βλέπει τον χρόνο να επιστρέψει στη δράση: «Ανυπομονώ γιατί έχει περάσει αρκετός καιρός από το τέλος του γαλλικού πρωταθλήματος. Φυσικά και ανυπομονώ να γνωρίσω τους ποδοσφαιριστές, να είμαι ξανά με τον προπονητή και να ξεκινήσω προπονήσεις».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*