Home / Αυτοκίνητο / F1 / Λεκλέρ στους θαυμαστές του: «Σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μου»

Λεκλέρ στους θαυμαστές του: «Σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μου»

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει δημοσιοποιηθεί η διεύθυνση του σπιτιού του Σαρλ Λεκλέρ στο Μονακό, με τον Μονεγάσκο οδηγό να είναι πολύ αναστατωμένος με το εν λόγω γεγονός.

Μάλιστα, εξέδωσε ανακοίνωση, απευθυνόμενος στους θαυμαστές του, οι οποίοι πηγαίνουν έξω από αυτό για να βγάλουν μία φωτογραφία ή να του αποσπάσουν ένα αυτόγραφο, ζητώντας τους να σεβαστούν την ιδιωτικότητά του.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωσή του:

«Τους τελευταίους μήνες, η διεύθυνση του σπιτιού μου έχει δημοσιοποιηθεί για τον έναν ή τον άλλον λόγο, με αποτέλεσμα πολλοί άνθρωποι να συγκεντρώνονται κάτω από το διαμέρισμά μου, να χτυπούν το κουδούνι της πόρτας μου και να ζητούν φωτογραφίες και αυτόγραφα. Αν και είμαι πάντα χαρούμενος που είμαι στη διάθεσή σας και εκτιμώ ιδιαίτερα την υποστήριξή σας, σας ζητώ να σεβαστείτε το απόρρητό μου και να μην έρχεστε στο σπίτι μου.

Θα φροντίσω να σταματάω για τον καθένα σας όταν με συναντήσετε στο δρόμο ή στην πίστα, αλλά δεν θα κατέβω αν έρθετε σπίτι μου. Η υποστήριξή σας προσωπικά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σημαίνει πολλά για μένα, αλλά υπάρχει ένα όριο που δεν πρέπει να ξεπεραστεί. Καλό Πάσχα σε όλους!».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*