Home / Κύπελλο Ελλάδας / Λαμία-Παναθηναϊκός: Η μια την έκπληξη, ο άλλος το… καθήκον του

Λαμία-Παναθηναϊκός: Η μια την έκπληξη, ο άλλος το… καθήκον του

Ώρα… πρόκρισης για έναν εκ των Λαμίας και Παναθηναϊκού σήμερα (27/4, 18:00, sport-fm.gr, bwinΣΠΟΡ FM 94,6, Cosmote Sport 3), με τις δύο ομάδες να τίθενται αντιμέτωπες ξανά, μια εβδομάδα μετά το 1-0 της Λεωφόρου, αυτή την φορά στο «Αθανάσιος Διάκος».

Οι γηπεδούχοι έχουν στραμμένη την προσοχή τους στην «μάχη» για την παραμονή τους στην Super League 1. Ωστόσο, όπως έδειξαν και στο πρώτο παιχνίδι, δεν πρόκειται να πέσουν… αμαχητί!

Άλλωστε, η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας για πρώτη φορά στην ιστορία της Λαμίας συνιστά… ιστορικό κατόρθωμα. Με το οποίο άπαντες θέλουν να συνδέσουν το όνομά τους.

Στην αντίπερα «όχθη», οι «πράσινοι» θέλουν να εξασφαλίσουν, έστω και μέσω της ρεβάνς το «εισιτήριο» για τον αγώνα της 21ης Μαΐου στο Ολυμπιακό στάδιο.

Ό,τι δεν κατάφεραν, εν ολίγοις στην πρώτη αναμέτρηση, όπου αστοχία και Σαράνοφ δεν τους επέτρεψαν να πετύχουν μια ευρεία νίκη και να «καθαρίσουν» πρόωρα…

Άλλωστε, η παρουσία στον τελικό και ακολούθως η κατάκτηση του τροπαίου συνιστούν εκπεφρασμένους στόχους για τον Παναθηναϊκό, την φετινή σεζόν.

Ο Τζιανλούκα Φέστα δεν υπολογίζει και σε αυτή την περίπτωση στον τραυματία Αντέτζο, τους Αραμπούλι, Μαρτίνεθ και Γκαραβέλη, ενώ σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι έμεινε εκτός και ο Βύντρα για λόγους τακτικής.

Από την άλλη πλευρά, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, από την άλλη, δεν θα έχει στην διάθεσή του τους τραυματίες Κουρμπέλη-Πούγγουρα, τον Μακέντα για λόγους τακτικής, αλλά και τους «γνωστούς» Λούντκβιστ, Βαγιαννίδη και Αγιούμπ.

Οι αποστολές:

Λαμία: Τρόπουλος, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Λούκας, Μαζουλουξής, Τζανδάρης, Νούνιες, Τάιρον, Σιμόν, Μπεχαράνο, Ελευθεριάδης, Γκέντσογλου, Μανούσος, Καραμάνος, Βλαχομήτρος, Μπανγκουρά, Ρόμανιτς, Μανουσάκης.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Μπρινιόλι, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Γκατσίνοβιτς, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Πιθανές ενδεκάδες:

Λαμία (5-4-1): Σαράνοφ, Προβυδάκης, Τζανετόπουλος, Λούκας, Σαραμαντάς, Μαζουλουξής, Νούνιες, Μπεχαράνο, Τάιρον, Ελευθεριάδης, Καραμάνος.

Παναθηναϊκός (4-3-3): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Χουάνκαρ, Ρούμπεν Πέρεθ, Βιγιαφάνιες, Γκατσίνοβιτς, Παλάσιος, Ιωαννίδης, Αϊτόρ.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*