Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Λαμία-Ατρόμητος: «Προπόνηση» για τα μπαράζ για τους γηπεδούχους

Λαμία-Ατρόμητος: «Προπόνηση» για τα μπαράζ για τους γηπεδούχους

Η σεζόν ολοκληρώνεται σήμερα για τις ομάδες που συμμετέχουν στα πλέι-άουτ της Σούπερ Λίγκας, όμως αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση της Λαμίας που έχει μπροστά της το μπαράζ παραμονής με την ομάδα που θα χάσει στο μπαράζ ανόδου στη Super League 2 μεταξύ του Λεβαδειακού και της Βέροιας.

Κάπως έτσι το σημερινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο αποκτά έναν χαρακτήρα προπόνησης για την ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα, ώστε ο Ιταλός προπονητής να κάνει ορισμένες δοκιμές για τα διπλά ματς που έρχονται (22 και 29/5) με τον χαμένο στη δεύτερη κατηγορία.

Οι ενδεκάδες

Λαμία: Γκαραβέλης Προβυδάκης, Μαρτίνεθ, Λούκας, Μαζουλουξής, Τζανδάρης, Νούνιες, Τιρόνε, Μπανγκουρά, Ρόμανιτς, Μανούσος

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Καστεγιάνο, Έρλινγκμαρκ, Μαυρομμάτης, Χαρίσης, Σάλομον, Καρτάλης, Ροτάριου, Μουνίθ, Κουλούρης.

Διαιτητές

Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Ζαμπαλάς, με βοηθούς τους κ.κ. Τζιυοβάρα, Κόλλια και 4ο τον Παπαδόπουλο. Στο VAR θα είναι οι κ.κ. Τσακαλίδης, Χριστακόγλου.

Μεταξύ τους

Πέρσι και πρόπερσι ήλθαν ισόπαλοι στα Playouts και με τα δύο παιχνίδια να γίνονται στο Περιστέρι. Άλλωστε ισόπαλα είναι τα έξι από τα οκτώ τελευταία και τα επτά από τα 12 συνολικά για την κατηγορία.

Η Λαμία δεν έχει νίκη στα οκτώ τελευταία μετά τη μοναδική της, που πέτυχε στις 27 Ιανουαρίου 2019. Και ο Ατρόμητος έχει κερδίσει δύο από τα 10 τελευταία, αφού είχε δύο νίκες στα τρία πρώτα!

Στην έδρα της η Λαμία δεν έχει ήττα από τον Ατρόμητο. Τον νίκησε στο παιχνίδι που αναφέραμε παραπάνω το 2019, ενώ υπάρχουν και τέσσερις ισοπαλίες.

Στην κανονική διάρκεια

31.10.2021: Λαμία – Ατρόμητος 2-2

(45’ αυτογκόλ Παπαδόπουλος, 79’ σουτ Αραμπούλι – 19’ σουτ Στρούγγης, 58’ σουτ Βασιλαντωνόπουλος)

10.20.2022: Ατρόμητος – Λαμία 3-1

(57’ πέναλτι Κουλούρης, 70’ σουτ Κουλούρης, 88’ σουτ Άλιμπεκ – 26’ σουτ Ελευθεριάδης)

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*