Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Λέτο: «Να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας με νίκη στο ντέρμπι»

Λέτο: «Να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας με νίκη στο ντέρμπι»

Μερικά παιχνίδια ακόμα θα χρειαστεί ο Σεμπάστιαν Λέτο, προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος αγωνιστικά, όπως ο ίδιος τόνισε, με τον Αργεντινό να επιθυμεί παράλληλα τη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, έτσι ώστε να δώσει χαρά στον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Ο Σεμπάστιαν Λέτο έκανε την επανεμφάνιση του με τα «πράσινα» στη νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στον Ατρόμητο, με τον Αργεντινό να επισημαίνει σε δηλώσεις στην «Live Sport» πως χρειάζεται μερικά παιχνίδια ακόμα.

Αναφορικά με το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο 29χρονος μεσοεπιθετικός τόνισε πως το «Τριφύλλι» θα κάνει τα πάντα για να φύγει με το «διπλό» από το «Γ. Καραϊσκάκης» και να δώσει χαρά στον κόσμο του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη «Live Sport»:

Για την επιστροφή του: «Είχα πολύ καιρό να αγωνιστώ και θεωρώ ότι έδειξα καλά πράγματα. Επίσης, η επανεμφάνισή μου συνδυάστηκε με νίκη της ομάδας, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Όλα πήγαν καλά και αυτή είναι η αρχή για την επιστροφή μου».

Για το διάστημα που θα χρειαστεί για να είναι απόλυτα έτοιμος: «Θα προσπαθήσω να το κάνω το συντομότερο δυνατό. Χρειάζομαι μερικά παιχνίδια για να βρω ρυθμό και έπειτα θεωρώ ότι θα είμαι σε θέση να κάνω καλά πράγματα».

Για το επίπεδο ετοιμότητάς του που βρίσκεται αυτή τη στιγμή: «Ακόμα δεν είμαι σε τοπ φόρμα, χρειάζομαι χρόνο. Αλλά είναι λογικό, ήμουν καιρό εκτός και δεν είναι απλό να μπω στο γήπεδο και να είμαι όπως πριν. Δεν θα προσδιορίσω χρόνο, δεν βιάζομαι, όλα θα γίνουν στην ώρα τους».

Για την υποδοχή του από τον κόσμο: «Είναι φανταστικοί. Πάντα είχα την υποστήριξη και την αγάπη τους. Μου δίνει δύναμη και κίνητρο για να δώσω πολλά στον Παναθηναϊκό. Με βοήθησαν να ξαναβρώ την όρεξή μου για το ποδόσφαιρο. Εδώ νιώθω καλά και αυτό μου βγαίνει».

Για το πως περιμένει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακού: «Κάθε ποδοσφαιριστής περιμένει αυτά τα παιχνίδια, είναι τα σημαντικότερα σε μία σεζόν, αυτά που μπορούν να τον αναδείξουν. Όλοι θα δώσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμεν για να νικήσουμε και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Τους το χρωστάμε».

Για τη συνεργασία του με τους Μπεργκ, Βιγιαφάνιες, Καλτσά: «Έχουμε ποιοτικούς μεσοεπιθετικούς και συνεργαζόμαστε καλά στην προπόνηση. Μας βγήκε στο γήπεδο. Θεωρώ ότι, όσο δουλεύουμε με τον προπονητή, θα αποκτάμε αυτοματισμούς και θα παρουσιάζουμε όμορφο θέαμα»
Πηγή:Gazzetta.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*