Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Κώστας Σλούκας: Συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία και Συρία!

Κώστας Σλούκας: Συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία και Συρία!

Το κοινωνικό του πρόσωπο δείχνει για άλλη μια φορά ο Κώστας Σλούκας, με τον γκαρντ του Ολυμπιακού να στέκεται έμπρακτα στο πλευρό των πληγέντων του φονικού σεισμού σε Τουρκία και Συρία.

Ο 33χρονος άσος, που έζησε μια πενταετία στην Τουρκία και την Κωνσταντινούπολη, φορώντας τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε, προχωρά σε μια αξιέπαινη δράση, συγκεντρώνοντας είδη πρώτης ανάγκης για τον λαό των δύο χωρών.

Μάλιστα, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram, καλεί τον κόσμο να βοηθήσει στο εγχείρημα αυτό, συγκεντρώνοντας τρόφιμα, κουβέρτες κ.α., σε συγκεκριμένα σημεία της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κώστα Σλούκα:



«Η σκέψη και οι προσευχές μου είναι από την πρώτη ημέρα σε κάθε άνθρωπο στην Τουρκία και την Συρία που χάνει τους αγαπημένους του. Στον πιο τραγικό σεισμό των τελευταίων χρόνων, δε μπορώ παρά να πονέσω όταν εκεί έχω ζήσει από τα ωραιότερα χρόνια της αθλητικής μου καριέρας.

Η αγάπη είναι πάνω από τα χρώματα. Πάνω από τις έριδες. Πάνω από τον φόβο. Η αγάπη είναι αυτή που μας ωθεί όλους να στηρίζουμε κάθε τέτοιο αγώνα. Δεν έχει σημασία η ποσότητα, αλλά η πράξη.

Θέλω να βοηθήσω ενεργά και τον λαό της Τουρκίας για τον οποίο είμαι ευγνώμων αλλά και τον λαό της Συρίας. Σίγουρα ένα θέλω δεν αρκεί ούτε ένας μόνος φτάνει. Όλοι μαζί, όμως, μπορούμε!

Θερμή παράκληση, να είστε δίπλα μου σε αυτήν την προσπάθεια! Συγκεντρώνουμε είδη πρώτης ανάγκης στο Γυμναστήριο & Φυσικοθεραπευτήριο του Alliance, που δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά, στην Θεσσαλονίκη.

Απλά πράγματα, μια κουβέρτα, μια παιδική τροφή. Ο καθένας ό,τι μπορεί, και όπως μπορεί. Γιατί και η παραμικρή βοήθεια κάνει τη διαφορά. Γεμίζει με αισιοδοξία και δύναμη για ένα καλύτερο αύριο.

Για να βοηθήσετε παρακαλώ δείτε τα προφίλς μας:

@alliance.fitness.center_skg

@physio.alliance για περισσότερες πληροφορίες.

Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς,

Κώστας».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*