Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Κύπελλο ΟΠΑΠ Final 8: Sold Out σε μία ακόμη κατηγορία εισιτηρίων

Κύπελλο ΟΠΑΠ Final 8: Sold Out σε μία ακόμη κατηγορία εισιτηρίων

Μετά τα sold out στις θέσεις Platinum και Gold, η ΕΟΚ ανακοίνωσε πως εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια και στα πιο ακριβά από τα… απλά εισιτήρια του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Final 8, που θα διεξαχθεί 16-19 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο.

Πλέον υπάρχουν εισιτήρια στις τρεις πιο φθηνές κατηγορίες εισιτηρίων: 69, 80 και 99 ευρώ. Τα συγκεκριμένα πακέτα περιλαμβάνουν τα εισιτήρια και των επτά αγώνων που θα διεξαχθούν, δηλαδή τους τέσσερις προημιτελικούς, τους δύο ημιτελικούς και τον μεγάλο τελικό.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Μία ακόμη κατηγορία εισιτηρίων του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Final 8 έχει δίπλα της πλέον τις λέξεις Sold Out. Τα εισιτήρια που αφορούν την Κατηγορία 1 εξαντλήθηκαν με τη διοργάνωση να μπαίνει πλέον στην τελική της ευθεία. Είχαν ήδη εξαντληθεί οι θέσεις στις κατηγορίες Gold, Platinum 1 και Platinum 2.

Το Κύπελλο ΟΠΑΠ F8 θα διεξαχθεί 16-19 Φεβρουαρίου στην Κρήτη και το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς σε μια διοργάνωση γιορτή για το ελληνικό μπάσκετ θα διεκδικήσουν οι επτά πρώτες ομάδες της κατάταξης στο τέλος του Α’ Γύρου της Basket League (AEK, Άρης, Κολοσσός Ρόδου, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Περιστέρι) και ο Πανιώνιος που κατέκτησε το UNICEF Trophy.

Οι κατηγορίες των εισιτηρίων είναι οι εξής:

Κατηγορία 4: 69 ευρώ

Κατηγορία 3: 80 ευρώ

Κατηγορία 2: 99 ευρώ

Κατηγορία 1: 130 ευρώ SOLD OUT

Κατηγορία Gold: 170 ευρώ SOLD OUT

Κατηγορία Platinum 2: 239 ευρώ SOLD OUT

Κατηγορία Platinum 1: 259 ευρώ SOLD OUT

Τα εισιτήρια διατίθενται μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ticketmaster. Οι φίλαθλοι μπορούν να κάνουν αίτηση ενδιαφέροντος έως και σήμερα (13/2) αναφέροντας παράλληλα την κατηγορία για την οποία ενδιαφέρονται. Να σημειωθεί πως το ένα εισιτήριο αφορά το σύνολο των επτά αγώνων που μπορεί να διεξαχθούν (τέσσερις προημιτελικοί, δύο ημιτελικοί, τελικός).

Κάθε φίλαθλος μπορεί να κάνει προκράτηση για δύο εισιτήρια. Οι θέσεις θα δοθούν τυχαία, ανάλογα πάντα με την κατηγορία που έχει επιλέξει ο κάθε φίλαθλος, με βάση τον αριθμό ΑΜΚΑ.

Η ασφάλεια των φιλάθλων είναι κύριο μέλημα της ΕΟΚ και γι’ αυτό το λόγο η λίστα με τις προκρατήσεις θα διασταυρωθεί με τη βοήθεια των αρχών. Επίσης, κατά την είσοδό τους στο γήπεδο θα πρέπει μαζί με το εισιτήριο να επιδεικνύεται και η αστυνομική ταυτότητα.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και επίσης όσοι ανήλικοι από τους δικαιούχους δεν έχουν ακόμα Αστυνομική Ταυτότητα να βάζουν στο πεδίο την λέξη ΠΑΙΔΙ.

Οι φίλαθλοι αναμένεται να λάβουν το εισιτήριό τους με την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Εάν κάποιος φίλαθλος δεν έχει λάβει το εισιτήριό του ως τις 15/2 παρακαλείται να στείλει email με τα στοιχεία του στο tickets@basket.gr.

Κλείσε τη δική σου θέση με ένα απλό «κλικ» ΕΔΩ

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*