Home / Βόλεϊ / Κόντρα στο Μίλωνα για τις τελευταίες ελπίδες ο ΠΑΟΚ

Κόντρα στο Μίλωνα για τις τελευταίες ελπίδες ο ΠΑΟΚ

Με την αναμέτρηση μεταξύ του Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων και του Π.Α.Ο.Κ. που θα γίνει στο γυμναστήριο Κροίσος Πέρσης στη Νέα Σμύρνη θα ολοκληρωθεί η 5η αγωνιστική και ο Α γύρος της Β΄φάσης του πρωταθλήματος Volley League. (5η αγωνιστική, B φάση, 28/03, 16:00, Live Streaming ESAP T.V. Διαιτητές: Κυριοπούλου, Μουλά Ειρ.)

O Μίλων στοχεύει στην πρώτη του νίκη στη Β΄φάση του πρωταθλήματος. Ισοβαθμεί με την Κηφισιά στους 2 βαθμούς και στην 5η θέση της βαθμολογίας και ότι καταφέρει να κερδίσει από τον συγκεκριμένο αγώνα θα είναι κέρδος.

Ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας είπε: «Η ομάδα μου είναι έτοιμη να δώσει έναν ακόμα δύσκολο αγώνα στη Β΄φάση του πρωταθλήματος. Ξέρουμε πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες αλλά εμείς κοιτάμε τη δουλειά μας και το στόχο μας που είναι πρώτα μία καλή και ανταγωνιστική εμφάνιση. Το πρωτάθλημα στις πρώτες θέσεις έχει αποκτήσει μεγάλο ενδιαφέρον. Όταν θα παίξουμε και με τον ΠΑΟΚ θα έχω σφαιρική άποψη για τις τέσσερις ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο. Μέχρι τώρα πάντως και με νοπές τις εντυπώσεις μου κόντρα στον Φοίνικα θεωρώ πως είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα».

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από τρεις σερί ήττες που τον κράτησαν καθηλωμένο στους 15 βαθμούς και στην 4η θέση όμως εάν νικήσει το Μίλωνα θα βελτιώσει αισθητά τη θέση του και θα βρεθεί στο -4 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό και στο -2 από τον Ολυμπιακό και τον Φοίνικα ΟΝΕΧ. Επομένως ο αγώνας έχει μεγάλη σπουδαιότητα για την ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη.

Σε 6 αγώνες πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ έχει ισάριθμες νίκες με το Μίλωνα.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*