Home / Άλλα Σπόρ / Κόντρα στην Ιταλίδα Πικολίν η Τόλιου στο τουρκικό Feeder πινγκ πονγκ

Κόντρα στην Ιταλίδα Πικολίν η Τόλιου στο τουρκικό Feeder πινγκ πονγκ

Το τουρνουά πινγκ πονγκ World Table Tennis Feeder έχει αρχίσει από τη Δευτέρα, ωστόσο η Κατερίνα Τόλιου απέφυγε τα προκριματικά γκρουπ με την καλή θέση της στον διεθνή πίνακα αξιολόγησης κι είναι απευθείας στο κυρίως ταμπλό.

Ο πρώτος γύρος του απλού γυναικών είναι των «64» και κληρώθηκε με την Ιταλίδα Τζιόρτζια Πικολίν (νούμερο 78 στην παγκόσμια κατάταξη), η οποία, επίσης, δεν αγωνίστηκε στην προκριματική διαδικασία. Το WTT Feeder Antalya 2023 διεξάγεται στο «Gloria Sports Arena» με όλα τα ατομικά αγωνίσματα και θα ολοκληρωθεί την 1η Απριλίου.

Η Τόλιου, που την Τρίτη ανέβηκε δύο θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη και πήγε στην 192η, μετέχει μόνο στο απλό. Η κλήρωση την έφερε απέναντι σε γνώριμη αντίπαλο. Την τελευταία πενταετία έχει τρεις αναμετρήσεις σε μεγάλες διοργανώσεις με την Πικολίν και καλείται να σπάσει την αρνητική παράδοση. Την αντιμετώπισε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Χάλμσταντ το 2018, στους Μεσογειακούς Αγώνες της ίδιας χρονιάς, καθώς και στο WTT Feeder του Όλομουτς το 2022. Γνώρισε τρεις ήττες, όμως οι δύο τελευταίες ήταν οριακές με σκορ 4-3 σετ.

Στις 11:45 αρχίζει ο αγώνας κι, αν η Τόλιου επικρατήσει και προχωρήσει στις «32», τότε το πιο πιθανό είναι να συναντήσει τη Γερμανίδα Φρανζίσκα Σράινερ, η οποία θα μάθει αντίπαλο μετά την ολοκλήρωση των προκριματικών. Η 28χρονη διεθνής μας είχε τον Φεβρουάριο δύο διαδοχικές συμμετοχές στα γερμανικά Feeder στο Ντίσελντορφ, ενώ τον Μάρτιο αγωνίστηκε και στη Σούπερ κατηγορία της Ισπανίας.

Η ομάδα της, η Ρέους, βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 24 βαθμούς ύστερα από 18 αγώνες κι η Τόλιου έχει προσωπικό απολογισμό 6 νίκες και 3 ήττες.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*