Home / Ποδόσφαιρο / Κόντε: «Είμαστε απογοητευμένοι, θέλω να επιστρέψω στον πάγκο της Ιταλίας»

Κόντε: «Είμαστε απογοητευμένοι, θέλω να επιστρέψω στον πάγκο της Ιταλίας»

Την ευχή να επιστρέψει στον πάγκο της Εθνικής Ιταλίας έκανε ο Αντόνιο Κόντε. Ο 46χρονος τεχνικός δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους παίκτες, ενώ δήλωσε απογοητευμένος για τον αποκλεισμό.

Γερμανία, αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο. Ως γνωστόν, ο 46χρονος τεχνικός θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τσέλσι και στις αποχαιρετιστήριες δηλώσεις του, έκανε την ευχή να επιστρέψει κάποια στιγμή στην Εθνική του ομάδα.

«Πρέπει να ευχαριστήσουμε τα παιδιά που ήταν φανταστικά. Ήταν μια φανταστική εμπειρία, πρέπει να είστε όλοι περήφανοι για το πώς έπαιξε η χώρα! Σήμερα παίξαμε κόντρα στους Παγκόσμιους Πρωταθλητές και νομίζω πως μας έδειξαν σεβασμό. Άλλαξαν το σύστημά τους και παίξανε σαν μια μικρή Ιταλία γι αυτό το ματς. Ωστόσο, χάσαμε και πηγαίνουμε σπίτι μας και είμαστε απογοητευμένοι.

Αν θα πάω αντίο στην Εθνική ομάδα; Είμαι μόνο 46 χρονών, η προτεραιότητά μου τώρα είναι να επιστρέψω στον πάγκο μιας ομάδας. Πάω να πάρω τις εμπειρίες στο πρωτάθλημα της Αγγλίας, δεν θα είναι εύκολο. Ο πάγκος μιας Εθνικής ομάδας έχει όμορφα συναισθήματα αλλά και πολύ πίεση. Ελπίζω μια ημέρα να έρθουν έτσι τα πράγματα και να επιστρέψω στον πάγκο της Εθνικής ομάδας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κόντε.

Πηγή Sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*