Home / Άλλα Σπόρ / Κυριακοπούλου: «Θα ήθελα περισσότερο συναγωνισμό»

Κυριακοπούλου: «Θα ήθελα περισσότερο συναγωνισμό»

Εν όψει Παγκοσμίου

Αθήνα
Στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας της, ενόψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος κλειστού στίβου, που θα διεξαχθεί στο Πόρτλαντ (17-20/3), βρίσκεται η Νικόλ Κυριακοπούλου.

«Πλέον τελείωσαν οι αγώνες και τα ταξίδια και επικεντρωνόμαστε στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας μας. Είμαι ικανοποιημένη από τη δουλειά που κάνουμε. Προσπαθούμε να βελτιώσουμε ορισμένα πράγματα, τα οποία είναι σημαντικά ενόψει του Παγκοσμίου», δήλωσε η 30χρονη πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ, η οποία φέτος έχει ξεπεράσει τα 4,81μ., επίδοση που είναι η τρίτη στον κόσμο και την φέρνει στην 4η θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

«Σε γενικές γραμμές η σεζόν εξελίχθηκε καλά. Θα ήθελα στους αγώνες που προηγήθηκαν να έχω σημειώσει μία ακόμη καλύτερη επίδοση, ωστόσο δεν είχα τον συναγωνισμό που θα ήθελα», συμπλήρωσε η «χάλκινη» στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του ανοιχτού στίβου στο Πεκίνο.

Η Νικόλ Κυριακοπούλου, μαζί με την Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία έχει την δεύτερη επίδοση στον κόσμο με 4,90μ., θα προσπαθήσουν να ανέβουν στο βάθρο των νικητών, στο Πόρτλαντ, σε ένα αγώνισμα όπου με βάση τις φετινές εμφανίσεις των αθλητριών ανά τον κόσμο, φαίνεται πως θα εξελιχθεί σε ελληνοαμερικανική κόντρα.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*